Ses kartı önerisi yaparmısınız?

Synac

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
100
Öncelikle bütçem Min 50 Max 100tl idir.

Geçenlerde bilgisayarım ya yazılımsal ya da donanımsal olarak kasadan ses vermemeye başladı aynı şekilde kulaklığın mikrofonuda çalışmıyor bu sebeple harici ses kartı almayı planlıyorum (anakartta port yok oyüzden usb düşünüyorum) ayrıca sorun çözülmüyor bir türlü oyüzden ses kartı alma kararı verdim. Ses sorunu olmayacaksa düşük ses kartlarıda olur önerdiğiniz ses kartı varmıdır ?

O bütçe için şunu bulabildim:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ALC4030 ses chipi içeriyormuş sitede yazana göre.
Ugreen güvenilir markadır.

O bütçe için şunu bulabildim:

ALC4030 ses chipi içeriyormuş sitede yazana göre.
Ugreen güvenilir markadır.
Bunun sadece tek girişi var bana hem kulaklık (7.1 destekliyorsa çok iyi olur desteklemiyorsa sorun yok) hem de mikrofon için lazım, öneri için teşekkürler.

bilgisayarın sesine göre ne kadar bir fark oluyor örnek verebilirmisiniz ?

Bunun sadece tek girişi var bana hem kulaklık (7.1 destekliyorsa çok iyi olur desteklemiyorsa sorun yok) hem de mikrofon için lazım, öneri için teşekkürler.

Anladım. Şuna bakabilirsiniz o halde:

Reis yalan bilgi vermeyeyim fazla bir fark olduğunu söyleyemem ben bu ürünü de kasada giriş olsun diye almıştım.

Şöyle bi USB ses kartı alabilirsin. Hemen hemen hepsinin performansı aynıdır çok bişey beklememek lazım.

1617996587614.png

Öneriler için teşekkürler biraz araştırıp biraz da videolardan testlere bakıp şu karara vardım; https://www.trendyol.com/alfais/4687-harici-7-1-usb-ses-karti-12-kanal-5hv2-destekli-p-33939558 sanırım bu usb ses kartı hem 7.1 destekliyor hem uygun fiyatlı hem de tiz ve bass olarak iyi oluyormuş zaten içindekiler genel olarak aynı olduğu için markaya fazla takılmayın gibi şeylerde söylüyorlar, inceleyip uygun olup olmadığını ya da yalan bilgi ise uyarırsanız çok memnun olurum, iyi forumlar.

Geri