Neler Yeni

Ses kasmak icin

kardeşim ben kendim kullanıyorum hyperx i çok memnunum gönül rahatlığıyla alabilirsin pişman olacağını düşünmüyorum

Cloud II'nin kulaklık kısmı iyi olabilir ama mikrofonu fiyatına göre çok kötü.

Could 2'nin 7.1'i kronik sorunlu. Eğer 7.1 olduğu için alıyorsan alma. 7.1 istiyorsan Arctis 5 alabilirsin.

arctis 5 öneririm mikrofonu daha kalitelidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yayıncılar diyorsan ferit (wtcn) arctis kullanıyor yani onlara bakma bence could da steelseries arctis'de çok iyi markalar gözün kapalı hangisinin tasarımı hoşuna gittiyse alabilirsin

Testlere baktım beni tatmin etti
Knk yayıncila kullaniyor unlost rip felan hepsi tavsiye ediyor ve sorun nedir çok kararsızımda
Benim arkadaşımda da var aynı kulaklık. kendisi 4-5 ay öncesine kadar Twitch'te yayın da yapıyordu.
Ses sorunu yüzünden zamanında kıyaslama yaptık, Logitech C920'nin mikrofonu C2'ye göre çok daha iyi ses veriyor.
Zaten Cloud II 2015'te üretilen kulaklık, 5 sene içinde ne kaliteli ürünler çıktı piyasaya. (Dinleme kısmı iyi ona karşı bir şey söylemiyoruz)

Unlost vs. konusuna gelirsek.
Onların sponsorluk anlaşmaları var ve kulaklık ile birlikte harici mikrofon da kullanıyorlar.
Eğer ses kasmak için Cloud II, konuşmak için de QuadCast tarzı bir şey alacaksan. Cloud II alabilirsin.

Knk yayıncila kullaniyor unlost rip felan hepsi tavsiye ediyor ve sorun nedir çok kararsızımda
Yayıncılar sponsorlar ne emrederse onu yapmakla yükümlüdür. Zamanında hepsi Could 2 kullandım çünkü hepsine sponsor olmuştu HyperX. Şuan Unlost hariç diğer yayıncılara bak Berk Rip Tepe Logitech, WTCN Arctis, Woxic Razer falan kullanıyor. Woxic'de sponsor olduğu için Razer kullanıyor.

Geri