Neler Yeni

Sesleri birbirinden ayırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sabri Efecan Odabaş
Merhabalar hangi konudan başlık açacağım bilemedim bende bunu seçtim.Ben video kaydı alırken klavye sesim de videoya yansıyor bunu düzeltmek için kendi sesimle klavye sesimle kendi sesimi ayırmak istiyorum ama hala bişey bulamadım sizin öneriniz var mı veya bildiğiniz bişey varsa söylerseniz çok teşekkür ederim iyi günler.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Merhabalar hangi konudan başlık açacağım bilemedim bende bunu seçtim.Ben video kaydı alırken klavye sesim de videoya yansıyor bunu düzeltmek için kendi sesimle klavye sesimle kendi sesimi ayırmak istiyorum ama hala bişey bulamadım sizin öneriniz var mı veya bildiğiniz bişey varsa söylerseniz çok teşekkür ederim iyi günler.
Ekran kartın Nvidia ise "Nvidia broadcast" Uygulamasını deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sabri Efecan Odabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartın Nvidia ise "Nvidia broadcast" Uygulamasını deneyebilirsin
ekran kartımı değiştirdim gtx 1650 den rx 570'e geçtim şimdi amd arayüzü var amd için aynı olay geçerli mi ? Yani broadcast uygulaması falan

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
ekran kartımı değiştirdim gtx 1650 den rx 570'e geçtim şimdi amd arayüzü var amd için aynı olay geçerli mi ? Yani broadcast uygulaması falan
o uygulama sadece nvidia kartlar için geçerli diye biliyorum

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Rtx voice diye bir özellik vardı nvidia'da onu kullanabilirsin. AMD de işlemcisi ve ekran kartı AMD olan sistemlerde yeni sürücü ile böyle bir teknoloji tanıttı bakabilirsiniz size uygun olana.

Top Bottom