- Bütçe
- 2000
başlık ta yazıyor
ptt awmyi değil satıcıyı soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyata alınmaz bu parana yazık.başlık ta yazıyor
ne almalıyım sizceBu fiyata alınmaz bu parana yazık.
başka yer satmıyor kalvye için başka öneriniz varmı?Hem klavye berbat hem alacağın yer![]()
DM bak.ne almalıyım peki sizce
ne almalıyım sizce
ne almalıyım peki sizce
ne almalıyım sizce
![]()
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz mhmt 1053513 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz mhmt 1053513 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu 1 aya yakındır kullanıyorum memnumum. Fiyatına göre rakipsiz
sessiz olmasını istiyorum blue switch çok sesli![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
BU nasıldır acaba bi ara 1kya dusmustu.
Bu güzel de senin bütçen ne kadar?![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
BU nasıldır acaba bi ara 1kya dusmustu.
kablosuz arıyorum![]()
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz mhmt 1053513 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz mhmt 1053513 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu 1 aya yakındır kullanıyorum memnumum. Fiyatına göre rakipsiz
2000 tl civarıBu güzel de senin bütçen ne kadar?