- Bütçe
- 2000
başlık ta yazıyor
ptt awmyi değil satıcıyı soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyata alınmaz bu parana yazık.başlık ta yazıyor
ne almalıyım sizceBu fiyata alınmaz bu parana yazık.
başka yer satmıyor kalvye için başka öneriniz varmı?Hem klavye berbat hem alacağın yer
DM bak.ne almalıyım peki sizce
ne almalıyım sizce
ne almalıyım peki sizce
ne almalıyım sizce
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu 1 aya yakındır kullanıyorum memnumum. Fiyatına göre rakipsiz
sessiz olmasını istiyorum blue switch çok sesliDAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
BU nasıldır acaba bi ara 1kya dusmustu.
Bu güzel de senin bütçen ne kadar?DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
BU nasıldır acaba bi ara 1kya dusmustu.
kablosuz arıyorumHavit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu 1 aya yakındır kullanıyorum memnumum. Fiyatına göre rakipsiz
2000 tl civarıBu güzel de senin bütçen ne kadar?