hocam araştırırken mk345 versiyonu karşıma çıktı onunla bu arasında hangisi daha mantıklı olur.
ikiside alınabilir çok fark yok. Ucuz olanı alırdım ben.hocam araştırırken mk345 versiyonu karşıma çıktı onunla bu arasında hangisi daha mantıklı olur.
bu tip bir klavyeye o kadar para verilmez. Migrostan falan 200 liraya alıcaksın bir tane bitecek
Logitech k400 plus alınabilir1500 tl ye kadar ofiste yanımdakileri rahatsız etmeden kullanabileceğim f/p ürün arıyorum çok fazla dandik klavye var güzel bir öneri çok iyi olur
biraz bakayım birkaç memran klavye buldum onlar ofis kullanımına uygun olur mu peki biraz daha güzel duruyor ama ses seviuesi nasıldırikiside alınabilir çok fark yok. Ucuz olanı alırdım ben.
bunu da alabilirsin çok kaliteli klavye. uzun yıllar götürür sorun çıkarmaz. Hem kablolu pil derdi olmaz. İlk bunu atacaktım bulamadım. Biraz araştırınca buldum. Kendimde bunu kullandım.
çok farklı bir kullanımı var hocam bana göre değil teşekkürlerLogitech k400 plus alınabilir
Membran klavyeler sesli oluyor hocam membran almayacaksanız red switch alın kesinliklebiraz bakayım birkaç memran klavye buldum onlar ofis kullanımına uygun olur mu peki biraz daha güzel duruyor ama ses seviuesi nasıldır
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
kral sen mekanık klavye ıle karıstırdın. Membranlarda switch olmuyor.Membran klavyeler sesli oluyor hocam membran alacaksanız red switch alın kesinlikle
Almayacaksanız yazacaktım yanlış olmuşkral sen mekanık klavye ıle karıstırdın. Membranlarda switch olmuyor.
alınabilir gayet kaliteli ve sessiz klavyebiraz bakayım birkaç memran klavye buldum onlar ofis kullanımına uygun olur mu peki biraz daha güzel duruyor ama ses seviuesi nasıldır
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
çok farklı bir kullanımı var hocam bana göre değil teşekkürler