Sessiz Oyuncu Klavyesi ?

M.Barisk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere ultra sessiz bi oyuncu klavyesi arıyorum aynı zamanda düşük bütçeli olsa iyi olurdu bildiğiniz varmı ?

200-250 arası olursa iyi olurdu..

Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere ultra sessiz bi oyuncu klavyesi arıyorum aynı zamanda düşük bütçeli olsa iyi olurdu bildiğiniz varmı ?
razer cynosa lite chroma , en sessizi ama membran

Razer cynosa chroma kullandım uzunca bi süre güzel bi klavye fakat yazılımı biraz sorunlu razer ın kronik sorunu bu ama rgb olayına takılamazsan al kullan öneririm cynosa lite modeli de var rgb değil ve biraz daha uygun fiyatı ve incelemesine de bakabilirsin link bırakıyorum

İkinci olarak logitech g213 var rgb yazılımı stabil ve yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum sağlam sessiz rahat ve şık bi klavye kesinlikle önerebilirim sonuçta bu iki klavye de seni üzmez

Rampage rapido kullaniyorum 170 e aldım gayet memnunum baya sessiz

Bloody b120 en iyi tercih olur.
Sessiz istiyorsan membran almalısın.
Bence membran klavyeye 150 üstü vermek mantıklı değil zaten.

Geri