Neler Yeni

Sevdiğim kız evlenmiş

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Evet arkadaşlar, lise son sınıftayken çok sevdiğim bir kız vardı. Benim gibi düşünen, araştıran birisiydi. Hep sevmiyormuş gibi yaptım. Başkasından hoşlandığımı söyledim ona , çünkü çekindim. Hoşlanmadığım halde inandırıcı olsun diye hoşlanıyormuş gibi yaptığım kıza teklif edip reddedildim. Ve ardından sevdiğim kız başkasıyla çıkmaya başladı. Başka şehre taşınmak zorunda kaldım üniversite yüzünden. Geçenlerde evlendiğini duydum. Yaşı 21 bu arada. Aslında sevdiğim kızlara hep açılmışımdır. Hiç içimde tutmamışımdır. Mesela 8.sınıfta sevdiğim kızın evinin kapısını çalıp teklif etmiştim. Ama ruh ikizim diyebileceğim kıza açılmadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu durumu yaşayanlar var mı ? 21 yaşında evlenmesine cidden şaşırdım. Belki de uyuşmuyorduk. Who knows ?

Son düzenleme:

Mergen

80+ Bronze
Evet arkadaşlar lise son sınıftayken çok sevdiğim bir kız vardı. Benim gibi düşünen, araştıran birisiydi. Hep sevmiyormuş gibi yaptım. Başkasından hoşlandığımı söyledim ona , çünkü çekindim. Hoşlanmadığım halde inandırıcı olsun diye hoşlanıyormuş gibi yaptığım kıza teklif edip reddedildim. Ve ardından sevdiğim kız başkasıyla çıkmaya başladı. Başka şehre taşınmak zorunda kaldım üniversite yüzünden. Geçenlerde evlendiğini duydum. Yaşı 21 bu arada. Aslında sevdiğim kızlara hep açılmışımdır. Hiç içimde tutmamışımdır. Mesela 8.sınıfta sevdiğim kızın evinin kapısını çalıp teklif etmiştim. Ama ruh ikizim diyebileceğim kıza açılmadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu durumu yaşayanlar var mı ? 21 yaşında evlenmesine cidden şaşırdım. Belki de uyuşmuyorduk. Who knows ?
Bir ömür "acaba açılsaydım, kabul eder miydi?" pişmanlığını yaşamaktansa, açılıp reddedilmek daha iyi.

Evet arkadaşlar lise son sınıftayken çok sevdiğim bir kız vardı. Benim gibi düşünen, araştıran birisiydi. Hep sevmiyormuş gibi yaptım. Başkasından hoşlandığımı söyledim ona , çünkü çekindim. Hoşlanmadığım halde inandırıcı olsun diye hoşlanıyormuş gibi yaptığım kıza teklif edip reddedildim. Ve ardından sevdiğim kız başkasıyla çıkmaya başladı. Başka şehre taşınmak zorunda kaldım üniversite yüzünden. Geçenlerde evlendiğini duydum. Yaşı 21 bu arada. Aslında sevdiğim kızlara hep açılmışımdır. Hiç içimde tutmamışımdır. Mesela 8.sınıfta sevdiğim kızın evinin kapısını çalıp teklif etmiştim. Ama ruh ikizim diyebileceğim kıza açılmadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu durumu yaşayanlar var mı ? 21 yaşında evlenmesine cidden şaşırdım. Belki de uyuşmuyorduk. Who knows ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hayırlısı buymuş, belki de kader karşına çok daha iyisini çıkaracak...

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Kader bu aga fazla üzülme sende kendin için birini bul.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
ya ben bu olaydan "içinde tutma git açıl" mantığını alıyorum da
ben de ret yerim be
üzüldüm valla abi

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Üzülmedim diyemem, hak etmişsin sen de yani; umarım yine seveceğin kişiler çıkar karşına.

Top Bottom