Neler Yeni

Sevdiğim kız evlenmiş

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Evet arkadaşlar, lise son sınıftayken çok sevdiğim bir kız vardı. Benim gibi düşünen, araştıran birisiydi. Hep sevmiyormuş gibi yaptım. Başkasından hoşlandığımı söyledim ona , çünkü çekindim. Hoşlanmadığım halde inandırıcı olsun diye hoşlanıyormuş gibi yaptığım kıza teklif edip reddedildim. Ve ardından sevdiğim kız başkasıyla çıkmaya başladı. Başka şehre taşınmak zorunda kaldım üniversite yüzünden. Geçenlerde evlendiğini duydum. Yaşı 21 bu arada. Aslında sevdiğim kızlara hep açılmışımdır. Hiç içimde tutmamışımdır. Mesela 8.sınıfta sevdiğim kızın evinin kapısını çalıp teklif etmiştim. Ama ruh ikizim diyebileceğim kıza açılmadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu durumu yaşayanlar var mı ? 21 yaşında evlenmesine cidden şaşırdım. Belki de uyuşmuyorduk. Who knows ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Çok zaman geçmiş. Düşünme dostum boşver. Ne desem bilemedim açıkçası.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Belki de doğru kişi o değildi. Her şeyin hayırlısı.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Evet arkadaşlar, lise son sınıftayken çok sevdiğim bir kız vardı. Benim gibi düşünen, araştıran birisiydi. Hep sevmiyormuş gibi yaptım. Başkasından hoşlandığımı söyledim ona , çünkü çekindim. Hoşlanmadığım halde inandırıcı olsun diye hoşlanıyormuş gibi yaptığım kıza teklif edip reddedildim. Ve ardından sevdiğim kız başkasıyla çıkmaya başladı. Başka şehre taşınmak zorunda kaldım üniversite yüzünden. Geçenlerde evlendiğini duydum. Yaşı 21 bu arada. Aslında sevdiğim kızlara hep açılmışımdır. Hiç içimde tutmamışımdır. Mesela 8.sınıfta sevdiğim kızın evinin kapısını çalıp teklif etmiştim. Ama ruh ikizim diyebileceğim kıza açılmadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu durumu yaşayanlar var mı ? 21 yaşında evlenmesine cidden şaşırdım. Belki de uyuşmuyorduk. Who knows ?
Dostum nedesem boş hayırlısı diyelim kendizi iyi tutun ,sakın eflarlanma veya boşluk içine düşmeyin derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
"Sev çünkü sevmek en kolay" demişler, açılsan bir şey kaybeder miydin? Olsun hayırlısı böyleymiş, her işte bir hayır vardır

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
"Sev çünkü sevmek en kolay" demişler, açılsan bir şey kaybeder miydin? Olsun hayırlısı böyleymiş, her işte bir hayır vardır
Kaybedecek hiçbir şeyim yoktu aslında. Ama kızın yanında çok heyecanlanıyordum. Elim ayağıma dolanıyordu. Yanında doğru düzgün davranamıyorken teklif etmek imkansızdı

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kaybedecek hiçbir şeyim yoktu aslında. Ama kızın yanında çok heyecanlanıyordum. Elim ayağıma dolanıyordu. Yanında doğru düzgün davranamıyorken teklif etmek imkansızdı
Bu hallerinden sevdiğini anlamadı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Keşke duygularını ifade etseydin, belki kız da aynı hissediyordu seninle. Uykusuz geçen gecelere değer miydi? Takma kafana artık

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Benimde lise sondan beri sevgi olduğum bi kız vardi iyiydik hoştuk sonra baktim kız üni sebebiyle taşındı sonra nişanlandı diye duydum efkar mood on

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Bu hallerinden sevdiğini anlamadı mı?
Ya aslında çok belli ediyordum da. Anlamamazlıktan mı geliyordu yoksa teklif etmemi mi bekliyordu bir türlü anlayamamıştım

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Ya aslında çok belli ediyordum da. Anlamamazlıktan mı geliyordu yoksa teklif etmemi mi bekliyordu bir türlü anlayamamıştım
Neyse aradan uzun zaman geçmiş unutmaya çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,725
Üyeler
163,708
Son üye
CytQe