açılmalısınBen bir tane kızdan hoşlanıyorum ne yapmalıyım.
aranızda hiç bir şey yoksa almana gerek yoktu bir yerde buluşabilirdiniz.Nasıl açılayım abi ben bursluyum gittim 300 liraya eyeliner aldım içine önemli yerlerin altını çizebilmen için yazdım ama nasıl verebileceğimi bilmiyorum.
öğrenci olarak sevgili yapmak çok zor (para kaynağın yoksa) Allah kolaylık versin.aranızda hiç bir şey yoksa almana gerek yoktu bir yerde buluşabilirdiniz.
kız benle konuşuyor istekli orta 7den beri tanıyor beniaranızda hiç bir şey yoksa almana gerek yoktu bir yerde buluşabilirdiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
öğrenci olarak sevgili yapmak çok zor (para kaynağın yoksa) Allah kolaylık versin.
dostum artık açılmazsan sana küfür edecek herhalde hafifden belli et sonrası sendekız benle konuşuyor istekli orta 7den beri tanıyor beni
orta 7 den berı senı bekleten ne oldu hocam oluyosa olur zatenkız benle konuşuyor istekli orta 7den beri tanıyor beni
Açıl gitsin ama arkadaşlığınız bitebilir red yersen next le başka bir kız bulunca ondan tavsiye istersinBilmiyorum ben onu bekliyorum oda beni bekliyor herhalde