Arkadaşlar sevdiğim kız vardı baya hoşlanıyordum duygularımı söyledim ne evet ne hayır dedi ondan sonra ne aradım ne mesaj attım tam 4 ay oldu son 1 haftadır bir şeyler konusunda eksikliğim var gibi hissediyordum unuttuğumu anladım düşünmediğimde aklıma bile gelmiyor artık bu durumu yaşayacak arkadaşlar için ufak tavsiye;
1-) Köpek gibi alkole vermiştim kendimi alkol almadan uyuyamıyordum sakın yapmayın ağzıma sürmüyorum şuan
2-) Her fırsat bulduğumda Instagram WhatsApp profiline bakıyordum(engellemedi evet) onu aynı gün kestim yapmıyorsanız 2 3 günde 1 bakın
3-) Arkadaşlarınız varsa(gerçek arkadaş) kafanızı dağıtın arkadaşlarım düşünmeyim aklıma gelmesin diye uğraşıyordu 7/24 yanımdaydılar
4-) 7 yıllık bir duygu 4 ayda bitti umarım red yemezsiniz yersenizde bilinmezlik şeklinde olsun yedek kulübesinde olmak insanı çok fazla kırıyor unutma süresi çok hızlanıyor
VE EN ÖNEMLİSİ HAYATINIZ UNUTTUĞUNUZ ZAMAN MÜKEMMEL OLUYOR GERÇEKTEN MÜKEMMEL KÖTÜ ŞEYLERE SAKIN BULAŞMADAN O SÜREYİ GEÇİRİN ZAMAN HIZLI