Sevdiğiniz Marvel replikleri

Tetshi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
672
ben başlayayım
Harikayım ben ya İron man 3: 7.32

Marvel

THOR - Bring Me Thanos​

Dc

Eobard thawne RUN BARRY RUN​

Ben hala Ay ve Gece Gökyüzü Tanrısı'yım!
-Khonshu

ben başlayayım
Harikayım ben ya İron man 3: 7.32
1657917443402.png

Marvel değil de DC'den bir Harley Quinn repliği söyleyeyim.

"Yağmura bayılıyorum. Sanki melekler üzerimize attırıyor gibi."

Daredevil
Karen
: Peki ne zamandır avukatlık yapıyorsunuz ?
Matt : Saat kaç ?
Foggy : Öğlen 12.22
Mat : Yaklaşık 7 saattir.

Kaybetmek ne demek bilirim. Umutsuzca hatasız olduğunu hissetmek, yine de başarısız olmak. Çok korkutucu bacaklarının bağı çözülüyor. Soruyorum sana ne amaçla korksan da, kaçsan da kader yine de yolunu bulur. -Thanos
Canlıların yarısını ortadan kaldırarak diğer yarının da başarılı olacağını düşünmüştüm, ama bana bunun imkansız olduğunu kanıtladınız. Geçmişi hatırlayanlar olduğu sürece, olabilecekleri kabul etmeyenler her zaman olacaktır. -Thanos
Sonunda dinleniyorum ve güneşin doğuşunu minnettar bir evrende izliyorum. En zor seçimler en güçlü iradeleri gerektirir. -Thanos

Daredevil
Karen
: Peki ne zamandır avukatlık yapıyorsunuz ?
Matt : Saat kaç ?
Foggy : Öğlen 12.22
Mat : Yaklaşık 7 saattir.

Kaybetmek ne demek bilirim. Umutsuzca hatasız olduğunu hissetmek, yine de başarısız olmak. Çok korkutucu bacaklarının bağı çözülüyor. Soruyorum sana ne amaçla korksan da, kaçsan da kader yine de yolunu bulur. -Thanos
Canlıların yarısını ortadan kaldırarak diğer yarının da başarılı olacağını düşünmüştüm, ama bana bunun imkansız olduğunu kanıtladınız. Geçmişi hatırlayanlar olduğu sürece, olabilecekleri kabul etmeyenler her zaman olacaktır. -Thanos
Sonunda dinleniyorum ve güneşin doğuşunu minnettar bir evrende izliyorum. En zor seçimler en güçlü iradeleri gerektirir. -Thanos
film mi dizi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,143
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri