Neler Yeni

Sevgilim Anime İzliyorum Diye Bana Trip Atıyor?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Uzun süredir var ama bazen full focus izlediğimde "Fan Servis"lere odaklandığımı düşünüyor. Şu zamanda bir de "my dress up darling"i tekrar bitirdim ve 3 defa yanımda izledi. Bir kopmuş bir kudurmuş. Hani nasıl izah edeceğimi analatamadım. "MEME var işte, neyine kısklanıyorsun?" diyesim vardı ama çıkmadı. Çok kararsızım. Daha nadir anime izleyerek görünmemeye mi çalışayım yoksa düzgün bir şekilde açıklayabilir miyim? Bir değişik oldum. Kısaca ruh halini sorarsanız cimcime kızı ama her duyguya bürünebiliyor.

Ah bi @Sagittarius olcaktı. Kimse anlamıyor anlatmak itediğimi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
hayatında olan kişiyle doğru düzgün konuş işte. anime bu, fan servis için böyle şeyler koyuyorlar de. gördüğüm en garip konulardan biri.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayatında olan kişiyle doğru düzgün konuş işte. anime bu, fan servis için böyle şeyler koyuyorlar de. gördüğüm en garip konulardan biri.
Bak kanka ister istemez çok odaklanıyorum, ona takılıyor. Birde yanımda. Sen düşün.
Sen sevgilinle TERMİNATOR izlerken manitan Arnold Schwarzenegger'e hayran hayran baksa bir tık gıcık kaparsın değilmi? İllaki kaparsın. İşte kız bunu fazla takıyor. Sıkıntı orda. Söylemesini bende biliyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kız arkadaşm izlediğim animeye takılıyorsa artık kız arkadaşım olmazdı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Normal yabancı dizilerin çoğunda zaten çıplaklık, cinsellik var. Gerçek olmayan bir Animasyonu kıskanması garip değil mi ? Tabi sen ne amaçla izliyorsun o da önemli. Anime kızları gerçek değil de konu kapansın.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yanında izleme.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304