Neler Yeni

Sevgilime güvenemiyorum, ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aslan Akbey
1 yıllık bir ilişki içerisindeyim. ilişkimizin 7-8. aylarında sevgilimle aramda güven sorunu oluşturacak bir şey yaşandı ve sonrasında sürekli onu denetlemeye, sürekli onun sosyal medyada ne yaptığına, nereye gittiğine, arkadaşlarına vs. her şeyine bakmaya başladım. Bu yavaş yavaş paranoyaklığa dönüşmeye başladı. Geçen ay bana yine bir konuda yalan söyledi ve tartıştık. Bugün yine dışarıda olduğu halde bana evdeyim diye yalan söyledi. Dışarıya ip almak için çıktığını bana atkı öreceğini ve bunu öğrenmemem için yalan söylediğini söyledi. Fakat ben zaten güven sorunları olan birisi olduğum için her ne olursa olsun yalan söylemesine çok üzüldüm. Artık sürekli güvensizlikten kaynaklı düşünmekten yoruldum. Ne yapmam gerekiyor?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Başlığı okumam yetti. Ayrıl. Çünkü o his bir kere içine düştü mü ne yaparsan yap etkisinde kalırsın.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Sadece başlığa baktım, ayrıl. Güven yoksa ilişki de yoktur net

2mApoo

80+ Silver
Ayrıl diyenlere bakma. 1 yıl bu devirde az süre değil. Çok yazık bir durum ama cidden az değil.

Bence bunu ona ilet ve tavrını koy ortaya. Gerekirse yüz bile verme ve soğuk olduğunu göster ona. Eğer seni umursuyorsa ve kaybetmek istemiyorsa geri güvenini kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Beyaz yalanlar bile ilişkide tehlikeli bence. Umarım sadece senin kafanda kurduğun bir sorundur bu durum. Eğer durum buysa maalesef kendi başına çözmen lazım. Yenge hanımın hakkını yememek lazım.

Geçmiş olsun

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ayrıl diyenlere bakma. 1 yıl bu devirde az süre değil. Çok yazık bir durum ama cidden az değil.

Bence bunu ona ilet ve tavrını koy ortaya. Gerekirse yüz bile verme ve soğuk olduğunu göster ona. Eğer seni umursuyorsa ve kaybetmek istemiyorsa geri güvenini kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Beyaz yalanlar bile ilişkide tehlikeli bence. Umarım sadece senin kafanda kurduğun bir sorundur bu durum. Eğer durum buysa maalesef kendi başına çözmen lazım. Yenge hanımın hakkını yememek lazım.

Geçmiş olsun
Sence kırılıp sonradan birleştirilen bir şey mi daha sağlamdır yoksa o şeyin 0 hali mi daha sağlamdır ?
Güven bir kere gitti mi o iş biter. 1 yıl da olsa biter 10 yıl da olsa biter. Bitmezse daha kötü, insanın içini kemirir kafasının içi susmaz bu sefer de.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Hisler yalan söylemez kardeşim. Kurduğun paranoyalar yüksek ihtimalle gerçekleşmiş veya gerçekleşecek olan şeylerdir. Kendi kendini yiyip bitirmeden hayattan soğumadan her ne kadar aşık olsan da ilişkini bitirmeni tavsiye ederim. Kızın iyiliği için de güzel olacaktır. Tecrübeyle sabit. Umarım mutlu olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aslan Akbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Geçmiş olsun
Hocam peki bu benim özgüvenimle alakalı olan bir şey mi? Sorduğum 2-3 kişi bana özgüvensiz olduğumu söyledi. Ne alakası var anlamadım.

2mApoo

80+ Silver
Hocam peki bu benim özgüvenimle alakalı olan bir şey mi? Sorduğum 2-3 kişi bana özgüvensiz olduğumu söyledi. Ne alakası var anlamadım.
Özgüven daha farklı bişey. Seninki güven problemi olabilir.
@Gri Caner knk zamanında yardımın dokundu aynı konuda. Şu arkadaşla biraz konuşsan belki iyi hisseder.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Özgüven daha farklı bişey. Seninki güven problemi olabilir.
@Gri Caner knk zamanında yardımın dokundu aynı konuda. Şu arkadaşla biraz konuşsan belki iyi hisseder.
İlişki uzmanı değilim fakat güven her şeyden önce gelir. O yüzden ben de ayrılması taraftarındayım.

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
seni iyi dikiyor az akıllı ol

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Kesinlikle ayrılıp umursamaman gerekiyor. Durduk yere yalan söylenmez belli ki sana söyleyemediği şeyler veya senden habersiz yaptığı şeyler var. Sana söylemek istemediği şey kendisi hakkında ailesi hakkında vb. gibi olabilir ancak şu zaman da aldatma olayları gerçekten çok fazla oluyor ve normal karşılanmaya başlanıyor. İlişki de güven yoksa ilerlemez ve asla eskisi gibi güvenemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,717
Üyeler
161,894
Son üye
jackass