Neler Yeni

Sevgilime güvenemiyorum, ne yapmalıyım?

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Güven yoksa ayrıl basit o güveni kız sana yaratamamış, bu saatten sonra yaratsa ne olur yaratmasa ne olur.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
1 yıllık bir ilişki içerisindeyim. ilişkimizin 7-8. aylarında sevgilimle aramda güven sorunu oluşturacak bir şey yaşandı ve sonrasında sürekli onu denetlemeye, sürekli onun sosyal medyada ne yaptığına, nereye gittiğine, arkadaşlarına vs. her şeyine bakmaya başladım. Bu yavaş yavaş paranoyaklığa dönüşmeye başladı. Geçen ay bana yine bir konuda yalan söyledi ve tartıştık. Bugün yine dışarıda olduğu halde bana evdeyim diye yalan söyledi. Dışarıya ip almak için çıktığını bana atkı öreceğini ve bunu öğrenmemem için yalan söylediğini söyledi. Fakat ben zaten güven sorunları olan birisi olduğum için her ne olursa olsun yalan söylemesine çok üzüldüm. Artık sürekli güvensizlikten kaynaklı düşünmekten yoruldum. Ne yapmam gerekiyor?
çok sıkıyorsun karşılıklı güven temeldir eğer çok büyük bir yalan değil ise sorun değil benim için

o değilde bunları nasıl çekebiliyorsunuz anlamış değilim .d

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
sürekli onu denetlemeye, sürekli onun sosyal medyada ne yaptığına, nereye gittiğine, arkadaşlarına vs. her şeyine bakmaya başladım. Bu yavaş yavaş paranoyaklığa dönüşmeye başladı.
Ne yaparsan yap eğer yapacaksa bir şekilde yapar.
tecrübe.

Bu kadar acı şekilde söylemek istemezdim ancak gerçekler acıdır. İstediğin kadar denetle takip ettir yapacaksa kurtuluş yok. Eğer gerçekten güvenmiyorsan bunu açık bir şekilde söyle gerekirse ayrıl. İkiniz içinde en iyisi bu çünkü böyle yaşamak ölüm. Eğer kafandaki senaryolar gerçekleşirse daha fazla üzüleceksin. Gerek yok.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Bence Güven Yoksa Hiç olmaz Ayrılmalısın.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Net çözüm: ayrılmak.

Besim Tibuk

80+ Gold
Aklın şüphesi, suçun gerçeğidir. Bitirin hocam.

Sagittarius

80+ Silver
1 yıllık bir ilişki içerisindeyim. ilişkimizin 7-8. aylarında sevgilimle aramda güven sorunu oluşturacak bir şey yaşandı ve sonrasında sürekli onu denetlemeye, sürekli onun sosyal medyada ne yaptığına, nereye gittiğine, arkadaşlarına vs. her şeyine bakmaya başladım. Bu yavaş yavaş paranoyaklığa dönüşmeye başladı. Geçen ay bana yine bir konuda yalan söyledi ve tartıştık. Bugün yine dışarıda olduğu halde bana evdeyim diye yalan söyledi. Dışarıya ip almak için çıktığını bana atkı öreceğini ve bunu öğrenmemem için yalan söylediğini söyledi. Fakat ben zaten güven sorunları olan birisi olduğum için her ne olursa olsun yalan söylemesine çok üzüldüm. Artık sürekli güvensizlikten kaynaklı düşünmekten yoruldum. Ne yapmam gerekiyor?
Kesinlikle ayrilmalisin güven olmayan ilişki ölüme mahkumdir

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,811
İsim
Lokman Doğan
Bu ilişki bana tanıdık geldi aaa benim ilişki .d aynı güvensizliği bende yaşadım tam 8. Ayda soğukluk vardı ona demiştim eğer benden ayrılmak istiyorsan ayrıl beni üzmeye devam etme yok filan dedi bi kaç hafta sonra saçma sapan bir konuda tartıştık snapten (snap kullanan biri değildim onun için kullaniyordum) snap hesabimi ve snapi sildim bana hiçbir yerden yazmadı 1 ay kadar konuşmadık başka sevgili yapmıştı ve ben de Osmanlı gibi yıkıldım :') yazdım ona neden böyle yaptın diye çok sacma cevaplar verdi yok neymis beni snapten çıkardın dedim yok snapi sildim . Dedi bana yazmiyorsun dedim evet ben sana kırıldım senin yazmanı bekledim bundan dolayı yazmadim dedi orda kırılacak bir şey yoktu dedim peki sen nie yazmadin hani bir sorun yoksa yazmana engel olan neydi . yoktu dedi ve tmm dedim konuşmayı bitirdim. Snapi 1 yil sonra yinr açtım istek atmış cjcjfjfjf

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,675
İsim
Fatih
[Silindi.]

Son düzenleme:

SerhatCC

80+ Bronze
"Güven ruh gibidir, terkettiği bedene asla geri dönmez" demiş Shakespeare.

Güven bittiyse her şey biter. Güven kumdan bir kaledir, yalan ise dev bir dalga. İnşaası zorluklarla dolu ancak hassas bir yapıdır güven, korumak için çaba gerekir

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hocm çok paranoyak davranıyorsunuz bakın sizi aldatıyor olsa bile en azından aynı yatakta ve ya başkasıyla öpüşürken vs görmediyseniz problem yoktur yani sevgilinizla daha fazla zmn geçirin eğer ayrılmak istemiyorsanız olmuyor size soğuk davranıyorsa......
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende onu aldat ✊

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocm çok paranoyak davranıyorsunuz bakın sizi aldatıyor olsa bile en azından aynı yatakta ve ya başkasıyla öpüşürken vs görmediyseniz problem yoktur yani sevgilinizla daha fazla zmn geçirin eğer ayrılmak istemiyorsanız olmuyor size soğuk davranıyorsa......

Sende onu aldat ✊
Hocam :)

Güven diğer arkadaşların dediği gibi çok hassas bir şeydir bir sefer gitti mi bir daha geri gelmesi çok zor veya imkansız denebilir. Bu nedenle kendi ruh sağlığını düşünerek bir süreliğine ara vermen de mümkün. Ayrılmak tamamen senin tercihin sana ayrıl ya da ayrılma diyemem ancak güven duygusu kurmadığın bir ilişkide pekte uzun sürecek bir şey olduğu söylenemez. Bu nedenle kendi iç sesini dinle bir yerde. Daha fazla güven sorunu yaşarsan ileride sıkıntı çekeceksin bunu da unutma. Dışarı çıkacağı zaman kimle, ne yapıyor, ne zaman eve gelecek veya eve geldi mi gibi sorular kafanı kurcalayacak. Bir kaç gün kafanı dinle kendi kararını kendin ver.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bu sorunu ikili tarafta da yıllarca yaşamış birisi olarak;

Sana önerim böyle bir şey varsa ayrılan yönünde. Hiçbirşey senden değerli değil :)

Bu arada o kişiyle 10 yıldır birlikteyim. Çok şükür geçtik o zamanları. Yaş olgunluğuda yanında getirdi.

Top Bottom