Neler Yeni

Sevgilimi kanserden kaybettim (1. yıl dönümü)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
başın sağ olsun dostum kendine iyi bak

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Hocam kayserideyim kafa dağıtman gerekirse makaramız sarar ulaşmak istersen insta juiclair
cok sagol hocam yarın istanbula döneceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 bin mi 100 milyon mu lan o başın sağolsun
Allah rahmet eylesin hocam nur içinde yatsın
Allah rahmet eylesin sevdiklerimize daha sıkı sarilmamiz lazım onların değerini kaybedince anlıyoruz çok üzüldüm Allah sabır versin kardeşim
Allah rahmet eylesin hocam.
1 saniyesine bile hükmedemediğimiz dünyaya çok bağladık kendimizi. Allah rahmet eylesin, sana da sabır versin.
Okurken gözüm sulandı başın sağ olsun hocam
Allah rahmet eylesin hocam :(
anladım başın sağolsun
sağ olun hocam

olum hayatımda ilk defa üzüldüm lan bu kadar mekanı cennet olsun
sağ olun hocam amin inşallah

Allah rahmet eylesin diyecek bir şey bulamadım üzülme desem üzülmemek kolay mı
sağ olun hocam maalesef hocam 🥺

Bittiği için üzülme be kardeşim yaşandığı için sevin.
allah kolaylık versin zor durum umarım kendine gelirsin ve yeni bir sayfa açarsın.
sağ olun hocam keşke yeni sayfa açmak o kadar kolay olsaydı üzerinden 1 sene geçmesine rağmen daha dün ki gibi acım

Başın sağ olsun...
sağ olun hocam

kesik kesik okudum ama başın sağ olsun Mekanı Cennet Olsun,ALLAH Rahmet Eylesin.
sağ olun hocam amin inşallah

Allah Rahmet Eylesin Başın Sağolsun
sağ olun hocam

Allah Rahmet Eylesin
Başın sağolsun hocam:(
Geçmiş olsun kardeşim
Başın sağolsun :confused:
film gibi konu,allah sabır versin
sağ olun hocam

Başın sağolsun dostum
Okurken evde yandın çıktı sandım meğersem koku ciğerimden geliyormuş
sağ olun hocam 🥺 🥺

başın sağ olsun dostum kendine iyi bak
Sağ olun hocam dayanıyoruz bir şekilde 🥺

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,698
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bugün üzücü bir konu ile karşınızdayım
Küçük kardeşlerim okumasın lütfen etkilenebilirsiniz

Sizlere içimi dökmek istiyorum biraz

Bundan 1 sene önce sevgili mi kanserden kaybettim şuan yaşıyor olsaydı 22 yaşına giriyor olacaktı. Bu e-ticarete bile beraber başlamıştık sonra NAZLI(kız arkadaşım) kansere yakalandı çok zorlu bir sınava girmiştik aylarca hastanelerde kaldık mecbur yapamadık devam edemedik beraber başladığımız E-ticaret'te tek başıma kaldım onun vefatından çok etkilendim 7 8 ay depresyonlara girdim Travmalar geçirdim aylarca psikolojik tedaviler almama rağmen kendime gelemedim hala da çok gelmiş değilim önceden rüyalarıma geliyordu diye uyurdum, onu ayda 2 defa ziyaret ediyordum ama artık gelmiyor nedendir bilmiyorum çok özlüyorum. O sesini o kokusunu çok özledim. o güzel sesi hala kulaklarımda çınlıyor.
Ameliyat olmadan bir gün önce " bana bişey olursa hayallerimizi yarım bırakma ne olursa olsun hayallerinizi gerçekleştir bana söz ver yoksa hakkımı helal etmem " diyordu hala dün ki gibi aklımda sözleri, bir ay önce hayalimizi gerçekleştirdim sözümü tuttum ve bugün itibariyle bir kısmını KACUV'a bağışladım bir kısmını da hayır olarak ihtiyaç sahiplerine vereceğim. inanın çok üzülüyorum bizim çok güzeller hayallerimiz vardı daha gerçekleştirmek istediğimiz bir çok hayalimiz vardı hepsi ahirete kaldı :(

yaklaşık 1:5 saat sonra kayseriye yanına gideceğim istanbul da çok yoruldum dayanamıyorum artık her şeyi geride bırakıp kayseriye taşınmak istiyorum böyle uzaktan uzaktan çok zorlanıyorum sürekli ağlıyorum dayanacak gücüm kalmadı tam pes edicem o an o sözleri geliyor aklıma beni hayatta tutan tek yol bu sanırım..

ALLAH sevdiği kullarını imtihan edermiş diyordu babaannem benim de imtihanım buymuş demek

Seni asla unutmayacağım güzel kalpli meleğim benim :(

Buraya kadar okuduysanız Allah rızası için tüm ölmüşlerimizin ruhuna fatiha okur musunuz
Başın sağolsun bizimkide dert saniyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Bugün üzücü bir konu ile karşınızdayım
Küçük kardeşlerim okumasın lütfen etkilenebilirsiniz

Sizlere içimi dökmek istiyorum biraz

Bundan 1 sene önce sevgili mi kanserden kaybettim şuan yaşıyor olsaydı 22 yaşına giriyor olacaktı. Bu e-ticarete bile beraber başlamıştık sonra NAZLI(kız arkadaşım) kansere yakalandı çok zorlu bir sınava girmiştik aylarca hastanelerde kaldık mecbur yapamadık devam edemedik beraber başladığımız E-ticaret'te tek başıma kaldım onun vefatından çok etkilendim 7 8 ay depresyonlara girdim Travmalar geçirdim aylarca psikolojik tedaviler almama rağmen kendime gelemedim hala da çok gelmiş değilim önceden rüyalarıma geliyordu diye uyurdum, onu ayda 2 defa ziyaret ediyordum ama artık gelmiyor nedendir bilmiyorum çok özlüyorum. O sesini o kokusunu çok özledim. o güzel sesi hala kulaklarımda çınlıyor.
Ameliyat olmadan bir gün önce " bana bişey olursa hayallerimizi yarım bırakma ne olursa olsun hayallerinizi gerçekleştir bana söz ver yoksa hakkımı helal etmem " diyordu hala dün ki gibi aklımda sözleri, bir ay önce hayalimizi gerçekleştirdim sözümü tuttum ve bugün itibariyle bir kısmını KACUV'a bağışladım bir kısmını da hayır olarak ihtiyaç sahiplerine vereceğim. inanın çok üzülüyorum bizim çok güzeller hayallerimiz vardı daha gerçekleştirmek istediğimiz bir çok hayalimiz vardı hepsi ahirete kaldı :(

yaklaşık 1:5 saat sonra kayseriye yanına gideceğim istanbul da çok yoruldum dayanamıyorum artık her şeyi geride bırakıp kayseriye taşınmak istiyorum böyle uzaktan uzaktan çok zorlanıyorum sürekli ağlıyorum dayanacak gücüm kalmadı tam pes edicem o an o sözleri geliyor aklıma beni hayatta tutan tek yol bu sanırım..

ALLAH sevdiği kullarını imtihan edermiş diyordu babaannem benim de imtihanım buymuş demek

Seni asla unutmayacağım güzel kalpli meleğim benim :(

Buraya kadar okuduysanız Allah rızası için tüm ölmüşlerimizin ruhuna fatiha okur musunuz
allah rahmet eylesin dostum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Başın sağolsun.

Aderal

80+ Bronze
Hocam rakamı düzenlerken bir sıfır fazla atmışsın

Grande Terim

80+ Silver
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yakin zamanda kemoterapi almis ve bitirmis biri olarak sunu soyleyebilirim, kemoterapi etkilerini cikarirkenki o zorlu notropeni doneminde acilarini izlemek bile insana darbe vurur.

Neler hissettigini anlayamasam da tahmin edebiliyorum, yine de bir yerden sonra hayatina normal akisinda ayakta guclu bir sekilde devam etmen gerekecek. Emin ol o da boyle isterdi cunku. Basin sag olsun.

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Başın sağolsun.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
sağ olun hocam

Yakin zamanda kemoterapi almis ve bitirmis biri olarak sunu soyleyebilirim, kemoterapi etkilerini cikarirkenki o zorlu notropeni doneminde acilarini izlemek bile insana darbe vurur.

Neler hissettigini anlayamasam da tahmin edebiliyorum, yine de bir yerden sonra hayatina normal akisinda ayakta guclu bir sekilde devam etmen gerekecek. Emin ol o da boyle isterdi cunku. Basin sag olsun.
sağ olun hocam zaten o yüzden devam ediyorum

Hocam rakamı düzenlerken bir sıfır fazla atmışsın
nasıl yani anlamadım

Aderal

80+ Bronze
sağ olun hocam

sağ olun hocam zaten o yüzden devam ediyorum

nasıl yani anlamadım
camera-2023-03-16-saat-11-36-22-jpg.507774

yani diyorum ki biraz daha inandırıcı editleseydin, mesela 2.400,000 sonunda 2 sıfır olacak. kuruş beliritiyor çünkü ve maksimum 99 kuruş olabilir orası, hani 100 olursa diğer basamağa atlar. Papara'da da bu şekilde zaten ama senin gibi acemi sahtekarlar böyle hatalar yapabiliyor. Aşağıda kilerde tamamen fake, 250,00₺ ve 5.000,00₺ olması gerek :D yukarda ki hikayeyi de büyük ihtimalle hit almak için uydurdun

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
camera-2023-03-16-saat-11-36-22-jpg.507774

yani diyorum ki biraz daha inandırıcı editleseydin, mesela 2.400,000 sonunda 2 sıfır olacak. kuruş beliritiyor çünkü ve maksimum 99 kuruş olabilir orası, hani 100 olursa diğer basamağa atlar. Papara'da da bu şekilde zaten ama senin gibi acemi sahtekarlar böyle hatalar yapabiliyor. Aşağıda kilerde tamamen fake, 250,00₺ ve 5.000,00₺ olması gerek :D yukarda ki hikayeyi de büyük ihtimalle hit almak için uydurdun
madem bu kadar iyi biliyorsun bu işleri yarın gel ofiste işe başla, ben burada acımı paylaşmışım size senin dediklerine bak inanmıyorsan iban atta 3 5 bişey atayım da gözün doysun

madem bu kadar iyi biliyorsun bu işleri yarın gel ofiste işe başla, ben burada acımı paylaşmışım size senin dediklerine bak inanmıyorsan iban atta 3 5 bişey atayım da gözün doysun
senin gibi insanlar ne anlasın acının nasıl bir şey olduğunu inşallah sevdiklerinle sınanmazsın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom