Neler Yeni

Sevgilimin bana uzak davranması

HunryPsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hunry Psia
Merhaba, yaklaşık 8 aylık uzak mesafe ilişkimiz var kendisi ile. Bu ayın sonunda yaklaşık 2 bucuk hafta sonra ilk defa buluşucaz fakat ben buluşucağımızı söylediğimde belirli bi birikmiş paramı kullanıcağımı söylerek başladım konuya sonrasında yapma falan dedi kendini kötü hissettiğini söyledi. Senin için her şey değer takma orayı dedim sohbetin devamında ''Sonra bana sövme'' dedi. Ben asla sevgilime karşı ''lan'' bile demedim onu belirteyim başta. Soru işareti attım ne demek istiyon dedim şakasına dedim falan dedi. Bundan 3-4 Ay öncesine kadar '' 2 hafta sonra geleceğim'' desem can atardık sesimiz titrerdi heycandan fakat şu an böyle bişey yaşıyorum. Ek olarak uzun uzun neden soğuk davrandığını soruyorum içimdeki her şeyi döküyorum kısa cevaplar verip konuyu kestirip atıyor. Bundan 1 hafta öncesine ''bitirelim olmuyor zorlanıyoruz'' tarzı üstü kapalı bi cümle başlattım sonrasında devamını getirmedim normal amacım birbirimizle anlaşamadığımız şeyleri konuşup bitirmek istiyorum demekti ama yanlış anlayıp ilişki açısındanda ne cevap vericeğini merak ettim. Bir sürü mesaj yazıp silmiş , bırakma , gitme , o kadar yemin ettik birbirimize , hani seviyorduk birbirimizi tarzı mesajlar yazdı sonrasında gönlünü aldım tabii ki olayı anlattım tüm açıklığı ile. Kıyafet konusunda çok fazla karışan biri değilim lakin zaten nerdeyse hiç zaman geçiremediğimiz bi dönem yaşıyoruz o da sürekli arkadaşlarıyla dışarları cıktığı için cıkma diyorum. Beni kısıtlıyorsun falan diyor lakin ben onunla sadece zaman geçirmek için çıkmasını istemiyorum. Olayın sonunda yinede çıkıyor tabii ne desem pek umrunda olduğunu düşünmüyom. Geçen bi elbise gösterdi alıcağını söyledi istemedim almasını çünkü içi gözüküyordu elbisenin zaten yanına gelicem birlikte daha güzellerini beğenir alırım ben sana dedim onada trip yaptı. Gerçekten anlamıyorum nerde hata yaptım. Eskiden hiç böyle değildi hatta tam tersiydi eskiden ben pek ilgi gösteremiyordum o sürekli ilgi gösterirdi şimdi ben ilgi gösteriyorum o beni umursamıyor. Ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum yardımcı olursunuz umarım.

Beren

80+ Gold
sadece sevgilin değil, herhangi birine karşı para mevzusu açarsan senden soğur

HunryPsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hunry Psia
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece sevgilin değil, herhangi birine karşı para mevzusu açarsan senden soğur
Para mevzusunu açmadım sadece nasıl geleceğimi sorduğunda demiştim birikmiş param olduğunu onunla geleceğimi söylemiştim. Asla para mevzusu geçirmiyoruz birbirimize karşı

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Hocam sana nasılsa sende ona öyle ol anca böyle anlarsın derdi neyse

HunryPsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hunry Psia
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sana nasılsa sende ona öyle ol anca böyle anlarsın derdi neyse
Evet bi müddet öyle yapıcam aynı soğukluğu yapmaya başladım daha sabahtan niye böyle davranıyorsun demeye başladı. Umarım her şey iyi olur

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Temeli çürük bir ilişki, 1-2 ay sonra ayrılırsınız.

Zaten sen başta "bitirelim" dediğin için ne kadar gönlünü alırsan al karşındaki eskisi kadar sevilmediğini düşünecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom