TM KNKIsıtın, geçin sobanın karşısına daha kolay olur.
İNSALLAH KNK 2 YILLIK İLSKİM VAR ORTADADüzelir kardeşim düzelir... Herkes tartışır her sevgili tartışır. Tartışmak zaman zaman iyidir. Çok yakında düzelir merak etme.
Hocam gerçekten bunu yazacaksanız yaşınız 13 galibaKNK ADAMSIN NE DİYİM YA KRALL
GÜZEL SÖZ TESEKKÜR EDERİM KNKM
ya da trollHocam gerçekten bunu yazacaksanız yaşınız 13 galiba
Dikkat et hocam 2 yıl az süre değil. Sakın köpek gibi bağlanma. Bağlandıysan da bir nebze kendini geri çek. Sonra sen üzülürsün. Benim 4 yıllık ilişkim bitti. Son konularıma bakarsan anlarsın.TM KNK
Mesaj otomatik birleştirildi:
İNSALLAH KNK 2 YILLIK İLSKİM VAR ORTADA
Bu nasil konusma bicimi ilkokula falan mi gidiyorsunABİLERİM ABLALARIM KARDESLERİM MERHABA HAYIRLI AKSAMLAR SECGİLİMLE TATISTIM VE GÖNLÜNÜ ALACAM AMA GÜZEL SÖZ İNTERNETTE YOK BEGENEMEDİM BÖYLE ETKİLENECEK SÖLER YAZARMISINIZ BARISMAK İCİN SİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM
15 yaşındasın ve 2 yıllık ilşkin var bırak bu boş işleri hocam daha yaşınız çok küçük15 KNK
Reis onu hic dusunmuyor gibi yap donerse seninde donmezse hic senin olmamisdi iyi gecelerABİLERİM ABLALARIM KARDESLERİM MERHABA HAYIRLI AKSAMLAR SECGİLİMLE TATISTIM VE GÖNLÜNÜ ALACAM AMA GÜZEL SÖZ İNTERNETTE YOK BEGENEMEDİM BÖYLE ETKİLENECEK SÖLER YAZARMISINIZ BARISMAK İCİN SİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM
15 mi oglum biz 15 yasindayken burak oyunda izliyoduk15 yaşındasın ve 2 yıllık ilşkin var bırak bu boş işleri hocam daha yaşınız çok küçük
Ben 14 yaşındayım ama bunların boş iş olduğunu anlıyorum bu yaşlarda15 mi oglum biz 15 yasindayken burak oyunda izliyoduk