Sevgiliyle Spotify Jam yapılacak çalma listesl önerisi alabilir miyim? Hüzünlü arabesk tarzda olmayan genelde rock şarkılardan oluşan oynatma listeleri önerir misiniz?
bu konu kültür de değil sanat da değil eğitim de değil. yanlış kategori. @B1L0Sevgiliyle Spotify Jam yapılacak çalma listesl önerisi alabilir miyim? Hüzünlü arabesk tarzda olmayan genelde rock şarkılardan oluşan oynatma listeleri önerir misiniz?
Müzik bir fonetik sanattır bilmeden konuşmayalım.bu konu kültür de değil sanat da değil eğitim de değil. yanlış kategori. @B1L0
müzik sanattır da gri canerin sevgilisiyle dinleyeceği jam ile müzik çok farklı şeyler gitsin konu dışına açsın bu konuyuMüzik sanattır dayı ne diyon
Knk müzik konusu açmış adam tavsiye istiyor müzikte sanat olduğu için sanat açmışmüzik sanattır da gri canerin sevgilisiyle dinleyeceği jam ile müzik çok farklı şeyler gitsin konu dışına açsın bu konuyu
Uğraşma lütfen. Bir tek kendisini akıllı zanneden biriyle laf şeyine girme. Zaman kaybı gelişmemiş organizma.Knk müzik konusu açmış adam tavsiye istiyor müzikte sanat olduğu için sanat açmış
Haklısın adam daha müziğin sanat olduğunu bilmiyorUğraşma lütfen. Bir tek kendisini akıllı zanneden biriyle laf şeyine girme. Zaman kaybı gelişmemiş organizma.
karsinda mixing ile mastering dahil olmak uzere muzik produksiyonuyla ugrasan ve ustune bateri calan birisi var. ben mi anlamiyorum? oturdugun yerde hicbir sey bilmeden konusuyorsun tabi. ben muzige kiymet verdigimden oturu boyle sacma sapan bir konunun muzige acilmasina kiziyorum, sen haliyle muzikten bir sey anlamadigindan bunu destekliyorsun.Haklısın adam daha müziğin sanat olduğunu bilmiyor
Adam müzik önerisi istiyor. O yüzden müzik kategorisi. Doğru kategori yani.müzik sanattır da gri canerin sevgilisiyle dinleyeceği jam ile müzik çok farklı şeyler gitsin konu dışına açsın bu konuyu
müzik önerisini adam konu dışı açsın tamam ahsdahdhsadhas siz olmasanız kime gülcezkarsinda mixing ile mastering dahil olmak uzere muzik produksiyonuyla ugrasan ve ustune bateri calan birisi var. ben mi anlamiyorum? oturdugun yerde hicbir sey bilmeden konusuyorsun tabi. ben muzige kiymet verdigimden oturu boyle sacma sapan bir konunun muzige acilmasina kiziyorum, sen haliyle muzikten bir sey anlamadigindan bunu destekliyorsun.