Neler Yeni

SEVİPTE SEVİLMEYENLER GELEBİLİR Mİ Lütfen?

barsisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Elyesa
Çok önemli bir şey değilmiş sen kendini israf-ı döl-e adamadıysan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca çok bileni çok anladın sen
Aşkimizi ilan ediyoruz adamlar bize döl israfı diyorlar boşuna demedik cümlenin başında Bu dünyadan aşiklari sevmezler :)

Aşk nedir bilmezsiniz ki :(

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
Kral şu edebiyatı bana da öğretirmisin lazımda
Aşkimizi ilan ediyoruz adamlar bize döl israfı diyorlar boşuna demedik cümlenin başında Bu dünyadan aşiklari sevmezler :)

barsisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Elyesa
Seviyorum ulan betülümü tüm sanal dünyaya haykiriyorum

Kra
Seviyorum ulan betülümü tüm sanal dünyaya haykiriyorum
Kral şu edebiyatı bana da öğretirmisin lazımda
Kalpten sev canım kardeşim gerisi Allah izniyle kalbinden taşar sudur teorisi gibi dilina sahip çıkamazsın ruh inkişaf eder Yarlar diyarına

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Bu Dünyada Aşıkları Sevmezler...Mevzu belli anlatın hayat aşkinizi benimkisi Yar-ı Cefam , Ruh-u Revam Mübrem Canfarem Ceylan bakışlım benim mehlikam dünyaların en güzel en bahtiyar en kızı Ve Gözbebeğim olan mezara kadar seveceğim kadın Fatma Betülüm kumral saçli mavi ela gözlü onun gözlerine baktiğim an onun derinliğinde boğuluyorum rüzgarın onun saçını savuşturması hayatımı güzelleştiriyor tıpkı Nasıl bir damar vücut kan olmadan yaşayamaz yaşam olmaz aynı ona karşı olan sevgimde onun varlığınım bana benim kalbimin atması için ana yakıt olan kan oldu.Beni yaşattı Varlığımdan haberdar eyledi beni narin bakişlariyla kendine divane eyledi...Dünyaya karşi dimdik durabilen fakat ona karşi aynı cepheyi terk etmeyipte aynı zamanda savaşamayıpta bir adım dahil atamaz hale gelen ölümünü bekleyen aşk kahramanları gibi kaderimi yazdı ve beni esir aldı ...
Valla hocam böyle anlatamam da ne demek istediğini anladım sanırım şöyle bir söz var çok beğeniyorum ve anlamı da çok güzel :
''Senin sevdiğin seni sevmez , seni seveni de sen sevmezsin'' dünya böyleymiş her zaman tabi ki böyle değildir fakat genelde yaşanan olaylar bu sözdeki gibi oluyor daha detayına inerdim sözün de gerek yok yarayı deşmeye :D

barsisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Elyesa
Muhteşem Yüzyıl izledin mi hocam
İzledim hocam

Valla hocam böyle anlatamam da ne demek istediğini anladım sanırım şöyle bir söz var çok beğeniyorum ve anlamı da çok güzel :
''Senin sevdiğin seni sevmez , seni seveni de sen sevmezsin'' dünya böyleymiş her zaman tabi ki böyle değildir fakat genelde yaşanan olaylar bu sözdeki gibi oluyor daha detayına inerdim sözün de gerek yok yarayı deşmeye :D
Hocam
Üstadım Nokta-i istinad kaynağım oldun var ol

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
İzledim hocam

Hocam

Üstadım Nokta-i istinad kaynağım oldun var ol
Berhüdar ol evladım teşekkürlerimi sunuyorum sana ve aile fertlerinize hayırlı ve kıymetli akşamlar diliyorum efendim :)

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,686
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bu Dünyada Aşıkları Sevmezler...Mevzu belli anlatın hayat aşkinizi benimkisi Yar-ı Cefam , Ruh-u Revam Mübrem Canfarem Ceylan bakışlım benim mehlikam dünyaların en güzel en bahtiyar en kızı Ve Gözbebeğim olan mezara kadar seveceğim kadın Fatma Betülüm kumral saçli mavi ela gözlü onun gözlerine baktiğim an onun derinliğinde boğuluyorum rüzgarın onun saçını savuşturması hayatımı güzelleştiriyor tıpkı Nasıl bir damar vücut kan olmadan yaşayamaz yaşam olmaz aynı ona karşı olan sevgimde onun varlığınım bana benim kalbimin atması için ana yakıt olan kan oldu.Beni yaşattı Varlığımdan haberdar eyledi beni narin bakişlariyla kendine divane eyledi...Dünyaya karşi dimdik durabilen fakat ona karşi aynı cepheyi terk etmeyipte aynı zamanda savaşamayıpta bir adım dahil atamaz hale gelen ölümünü bekleyen aşk kahramanları gibi kaderimi yazdı ve beni esir aldı ...
benim meslekle ilgili sorular varmis sorun cevapliyim

Hanaz

80+ Gold

JDPAOSSHJKQNAIWJIASJJ KAŞARA AŞIK OLMADIYSAN DEMEK ISTEMIŞTIM AMA SEN OTURMA ORGANINDAN ANLADIN

barsisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Elyesa

Ekler

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    63.4 KB · Hit: 5

barsisa