Neler Yeni

Shadow Play Video kasma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Başaran
Merhaba arkadaşlar bilgisayarimi alali yaklaşık 3 ay oldu ama çok değişik ve çözülemeyen bir problem ile karşılaşıyorum sorunum şu bilgisayarımın özellikleri iyi olduğu halde Shadow Play ile video çekiyorum videoyu çekerken hiçbir şekilde kasma donma takılma olmuyor fakat masaüstümde videoyu izlerken videoda titreme kasma görünüyor bu bende böyle görünüyor diye düşünüp YouTube'ye atınca da YouTube'dede titreme kasma görünüyor ama çekerken hiçbir şekilde sorun yok Driver'ler ve her şey tam olduğu halde bu sorunu çözemedim ve videoları YouTube'ye atınca 1080P kalitedeki 1 videoyu 144 p gibi gösteriyor YouTube yazılar bile okunmayacak şekilde.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Dostum 60fps di mi video ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalite için bitrate'i artıracaksın 3000 sanırım ideal olandı onun üstü kaliteli oluyor lakin YouTube'a yükleyince YouTube her türlü bozuyor o kaliteyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Başaran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba evet 60fps çekiyorum.Videoyu çekerken kasma sorunu olmuyor.Masaüstün'de izlerken donuk donuk kasıyor gibi izletiyor bana videoyu.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Düzelmedi Bandicam,Win10 kendi çekme programı,Fraps hepsini denedim. Videoyu çekerken kasma olmuyor ama izlerken ve youtube atınca başkasına atınca hiç akıcı bir video görünmüyor.
Ne tür bir kasma?
Atlama gibi mi?
Ses kayması oluyor mu?

Top Bottom