mormhaor1609
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
- Konu Sahibi Konu Sahibi
11.11.2024 Pazartesi indirim gelir mi be
bekleyelim mi

Tamamdır hocam teşekkür ederimFsp 750w olana butcen yetiyorsa onu yap .
Doğru diyorsun. Belki bütçen vardır diye attımBu gidişle işin sonu gelmiyor hocamParça kalitesi olarak o attığımı bende beğendim yakın zamanda almayı düşünüyorum.
Kazasız belasız sistemi alıp kurtulmak istiyorum, çok kafam bulandı böyle de kararsız kaldım iyice.Doğru diyorsun. Belki bütçen vardır diye attım. O senin attığın da iyi zaten ssd si felan dramli.
Aslında 11.11'e bu kadar yakınken bekleyede bilirsin. Beklerken bu sistemi kaçıradabilirsinKazasız belasız sistemi alıp kurtulmak istiyorum, çok kafam bulandı böyle de kararsız kaldım iyice.
dün 39.400 dü Bugun düşmüş bu sistem 38.400 olmuş En iyisi almak aslındaAslında 11.11'e bu kadar yakınken bekleyede bilirsin. Beklerken bu sistemi kaçıradabilirsin.
Forum da fazla vakit geçirmiyorsun sanırımdün 39.400 dü Bugun düşmüş bu sistem 38.400 olmuş En iyisi almak aslında![]()
Fondan parayı çekicem para yatsın alıcamAslında 11.11'e bu kadar yakınken bekleyede bilirsin. Beklerken bu sistemi kaçıradabilirsin.
Şimdiden hayırlı olsun dostumFondan parayı çekicem para yatsın alıcam11 kasım da indirime girse eski fiyatına iner herhalde
Çok teşekkür ederimŞimdiden hayırlı olsun dostum.
biostar almadım MSI Wifi li olanı aldım sıcaklık felan hiç bilmiyorum. gürültü yok inno3d ekran kartını tercih ettim.Karar verdiniz mi acaba ? sistem nasıl kullanıyor musunuz ? gürültü ve sıcaklık değerleri nelerdir acaba
hangi ekran kartı ve kasayı tercih ettiniz ? fsp geçmeye değer mi ?
biostar anakart iyi mi ? işlemci 7500f yerine 7600 geçilmeli mi sizce ?
Hayırlı olsun güle güle kullanbiostar almadım MSI Wifi li olanı aldım sıcaklık felan hiç bilmiyorum. gürültü yok inno3d ekran kartını tercih ettim.