Neler Yeni

Sharkoon RGB-LIT-100 / 200 ARGB LED kontrolü

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Samed Enser
Merhaba arkadaşlar,
Sharkoon'un bu kasaları hoşuma gidiyor ve almayı düşünüyorum.
Ancak anakartım B450M S2H ve üzerinde 4 pin RGB girişi var.
Yani bu kasanın ARGB'lerini kontrol edemeyeceğim.

Sorum şu;
Bu kasanın Reset tuşuyla RGB'leri kontrol ediliyormuş,
Ben PC'yi kapatıp açtığımda renk ayarlarım sıfırlanır mı? Yoksa en son kaldığı mod ile mi açılır?

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

rgb girişler:
Ek Açıklama 2020-07-28 032648.jpg
Ek Açıklama 2020-07-28 040630.jpg

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Öncelikle açtığın konuyu yeni gördüğümü belirterek konuya cevap vereyim;
B450m-s2h anakartında 7 farklı renk modu var kullanmana zaten gerek yok. Kasanın üzerinde ARGB kontrolcü halihazırda var zaten ve dediğin gibi reset tuşundan kontrol edilebiliyor. Kasayı her açtığında kaldığı aydınlatma tipinden devam ediyor. Kasaya bağlayacağın ARGB fanlar, led şeritler vb. ürünler bu kontrolcü ile birlikte kontrol edilebiliyor. Eğer ARGB desteği bulunan bir anakart alırsan, kontrolcü üzerindeki çıkıştan anakart bağlantısı yapıp, kontrolcüyü anakart üzerindende kontrol edebiliyorsun. Aradığın cevapları alabilmişsindir umarım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Samed Enser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B450m-s2h anakartında 7 farklı renk modu var kullanmana zaten gerek yok. Kasanın üzerinde ARGB kontrolcü halihazırda var zaten ve dediğin gibi reset tuşundan kontrol edilebiliyor. Kasayı her açtığında kaldığı aydınlatma tipinden devam ediyor. Kasaya bağlayacağın ARGB fanlar, LED şeritler vb. ürünler bu kontrolcü ile birlikte kontrol edilebiliyor. Eğer ARGB desteği bulunan bir anakart alırsan, kontrolcü üzerindeki çıkıştan anakart bağlantısı yapıp, kontrolcüyü anakart üzerindende kontrol edebiliyorsun. Aradığın cevapları alabilmişsindir umarım.
Teşekkür ederim cevabiniz için.

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Emre Şanda
RGB Lıt modelinden bendede var reset tuşuyla rgb kontrolünü yapamıyorum bağlantısını yanlış yaptım herhalde kullanım kılavuzunda belirtilmiş ama pek bir şey anlamadım. Tecrübesizim biraz bu konularda. Bu kasanın RGB baglantısını nasıl yapabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Samed Enser
On panelden geken reset sw kablolarini arkadaki argb kontrolcunun reset sw girisine takacaksin. Ondeki yandaki rgb ler ve fanin da rgb girişinin kontrolcuye baglayacaksin. Bir de kontrolcunun akim almasi icin sata guç baglantisini yapacaksin hepsi bu

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Can Kocatürk
B450m-s2h anakartında 7 farklı renk modu var kullanmana zaten gerek yok. Kasanın üzerinde ARGB kontrolcü halihazırda var zaten ve dediğin gibi reset tuşundan kontrol edilebiliyor. Kasayı her açtığında kaldığı aydınlatma tipinden devam ediyor. Kasaya bağlayacağın ARGB fanlar, LED şeritler vb. ürünler bu kontrolcü ile birlikte kontrol edilebiliyor. Eğer ARGB desteği bulunan bir anakart alırsan, kontrolcü üzerindeki çıkıştan anakart bağlantısı yapıp, kontrolcüyü anakart üzerindende kontrol edebiliyorsun. Aradığın cevapları alabilmişsindir umarım.
peki ya argb bir anakrta bağlarsa daha çok rgb modunu kullanabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Samed Enser
Oyle olmasi gerek sinirsiz ayarlayabiliyor olmalisin. Keske anakartinnusb girisine falan takabilecek bi kablo olsa prism fanda oldugu gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,769
Üyeler
159,669
Son üye
can1453
Top Bottom