Hadi ya, geçmiş olsun. Şansızlık mı diyelim artık.. Belki sizin mikrofonun vida girişiyle alakalı uygulan baskıdandır vesaire, bilemiyorum. Vida yapısındaki siyah parça komple yerinden mi çıktı yoksa parçalandı mı? Hala tek parçaysa geri yapıştırılabilir bence. En kötü yerine parça uydurulabilir muhtemelen. Diğer türlü de zaten 3. görseldeki aparat yüksek ihtimal evrensel olduğu için yerine yenisi takılabilir.
Dediğiniz olaya dikkat ettim ben de takarken. Sıkı haldeyken fazla çevirince mikrofonun girişi de zarar görebiliyor, benle aynı mikrofonu kullanan arkadaşım yaşamıştı. Üstteki yuvarlak aparat da sabitleme görevi görüyor dediğiniz gibi. Onu hafiften sıkarak sabitlemiştim ben de. Taktığımdan beri gayet sağlam duruyor kolun vidası, kırılabileceğini falan hiç düşünmezdim siz demeseniz. Bakalım, uzun kullanımda sorun olmaz umarım. Çok uyguna aldık en azından da parçayı değiştirmek gerekse bile kardayız her türlü.
Hayır, alışverişi tamamlarken ödüyorsun vergiyi. O gümrük yasası hakkında genel hatırlatma.
3. fotoğraftaki aparat bence bulunabilir bir şey değil. Bir şeyler yazıp aradım ama çıkmadı. Adı da yok, haliyle bulunamaz.
İçi altıgen dışı 3/8 olan dişli 2. fotoğraftaki gibi koptu, yani yerinden ayrıldı. Yapıştırılabilir mi, evet. Eskisi gibi olur mu, emin değilim. Temu'da şöyle bir şey buldum. LİNK bunlardan bir tanesi uyar gibi ama onu da yukarıya doğru yapıştırmam gerekecek. Bu en azından paslanmaz çelik, mikrofondaki ise alaşımmış öyle yazıyor Shein sitesinde. O nedenle alanlar dikkat etsin diye fotoğrafları paylaştım. Ben yaşadım, siz yaşamayın