Normalde tek IP adresi ile bulunmaz MAC adresi ile evine kadar bulunur. IP adresi ile sadece ISP'nin bulunduğu yer bulunur ama Siber suçlar her şeyinizi önünüze serebilir.Merhabalar, biraz saçma gibi gelcek ama bilişim bölümü ıp adresinden tam adres bulabilir mi
evet siber suçlar için diyorum. Özel bir konu var biri ihbar ettiğini söylüyor ama durduk yere iş açtım başıma sanırım. Kendisi salça oldu kendisi ettiBilişim bölümü derken? Siber suçları diyorsan her türlü bulur.
uupppsss. ansızın bir gece vakti kapın çalabilir.evet siber suçlar için diyorum. Özel bir konu var biri ihbar ettiğini söylüyor ama durduk yere iş açtım başıma sanırım. Kendisi salça oldu kendisi etti
%100 olmasa da tabii ki bulma ihtimali var. Profesyonel şekilde farklı yöntemlerle gizlenmek mümkün de standart bir kullanıcı tabii ki bulunabilir. Ve durduk yere nereden aklınıza böyle bir düşünce geldi ?Merhabalar, biraz saçma gibi gelcek ama bilişim bölümü ıp adresinden tam adres bulabilir mi
Özel bir konu var biri ihbar ettiğini söylüyor ama durduk yere iş açtım başıma sanırım%100 olmasa da tabii ki bulma ihtimali var. Profesyonel şekilde farklı yöntemlerle gizlenmek mümkün de durduk yere nereden aklınıza geldi ?
Cinsellik, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Şantaj veya her hangi illegal bir durum yok ise boşuna canınızı sıkmayın.evet siber suçlar için diyorum. Özel bir konu var biri ihbar ettiğini söylüyor ama durduk yere iş açtım başıma sanırım. Kendisi salça oldu kendisi etti
tamam işte bende onun için dedim bir gece vakti gelip alabilirler.dostum derdim gece vakti kapının çalınması değil. Durduk yere karakola git dert anlat vs onla uğraşmak istemiyorum
en ufak hakaret bile suç.Cinsellik, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Şantaj veya her hangi illegal bir durum yok ise boşuna canınızı sıkmayın.
Bulabilir.Merhabalar, biraz saçma gibi gelcek ama bilişim bölümü ıp adresinden tam adres bulabilir mi