Neler Yeni

Siber Suçlar ıp'den adres bulur mu?

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Merhabalar, biraz saçma gibi gelcek ama bilişim bölümü ıp adresinden tam adres bulabilir mi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,855
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bilişim bölümü derken? Siber suçları diyorsan her türlü bulur.

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Bildiğim kadarıyla bağzı durumlarda şehir olarak görünüz bağzı durumlarda internet adresinin erişim noktası olarak görünür. Yani adrese kadar bulmak için biraz billur lazım bence.

YunusOZ

80+ Bronze
Merhabalar, biraz saçma gibi gelcek ama bilişim bölümü ıp adresinden tam adres bulabilir mi
Normalde tek IP adresi ile bulunmaz MAC adresi ile evine kadar bulunur. IP adresi ile sadece ISP'nin bulunduğu yer bulunur ama Siber suçlar her şeyinizi önünüze serebilir.

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilişim bölümü derken? Siber suçları diyorsan her türlü bulur.
evet siber suçlar için diyorum. Özel bir konu var biri ihbar ettiğini söylüyor ama durduk yere iş açtım başıma sanırım. Kendisi salça oldu kendisi etti

şahin doğan

80+ Platinum
evet siber suçlar için diyorum. Özel bir konu var biri ihbar ettiğini söylüyor ama durduk yere iş açtım başıma sanırım. Kendisi salça oldu kendisi etti
uupppsss. ansızın bir gece vakti kapın çalabilir.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
%100 olmasa da tabii ki bulma ihtimali var. Profesyonel şekilde farklı yöntemlerle gizlenmek mümkün de standart bir kullanıcı tabii ki bulunabilir. Ve durduk yere nereden aklınıza böyle bir düşünce geldi ?

Son düzenleme:

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%100 olmasa da tabii ki bulma ihtimali var. Profesyonel şekilde farklı yöntemlerle gizlenmek mümkün de durduk yere nereden aklınıza geldi ?
Özel bir konu var biri ihbar ettiğini söylüyor ama durduk yere iş açtım başıma sanırım

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Cinsellik, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Şantaj veya her hangi illegal bir durum yok ise boşuna canınızı sıkmayın.

şahin doğan

80+ Platinum
dostum derdim gece vakti kapının çalınması değil. Durduk yere karakola git dert anlat vs onla uğraşmak istemiyorum
tamam işte bende onun için dedim bir gece vakti gelip alabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cinsellik, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Şantaj veya her hangi illegal bir durum yok ise boşuna canınızı sıkmayın.
en ufak hakaret bile suç.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası