Neler Yeni

Sıcak fırsatlar kategorisinde neden SAÇMA SAPAN ürünler var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The GodFather

80+ Silver
Sıcak fırsatlara ne zaman baksam en az 5 tane gereksiz ürün görüyorum. Yok tuvalet kağıdı yok molped yok noodle vs vs vs. Birde X ürün 100 tl diyelim 90 tl olmuş o indirimi paylaşıyorlar. Bi çözüm bulunması lazım. Foruma mı geliyoruz cumartesi pazarına mı geliyoruz belirsiz.

eneskaya6

80+ Silver
Çok haklısın ama ana sebebi g*ray*an hem konu kasmak için hemde ref linki ile komısyon cebe indirmek için teknolojı formunda a dan z ye herşeyi paylaşıyor. onun gibi 2-3 kişi daha var sıcak fırsatlarda konu kasmak için paylaşıyorlar

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Çok haklısın ama ana sebebi g*ray*an hem konu kasmak için hemde ref linki ile komısyon cebe indirmek için teknolojı formunda a dan z ye herşeyi paylaşıyor. onun gibi 2-3 kişi daha var sıcak fırsatlarda konu kasmak için paylaşıyorlar
Sansürde ne yazıyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,415
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben bu donanım arşivi forum adlı internet sitesini şikayet edicem gereksiz gereksiz bir sürü indirim konusu açtırıyorlar ve çoğu da indirim bile değil ve paramız gidiyor acilen buna bir son vermesi gerek

GirayHan

80+ Platinum
Uygunsuz davranış
onun ardı yanık. korkudan adımı bile sansürleyerek yazıyor. haç görmüş drakula gibi. ☠️ :kekw:

her konuma yazdığında benden aldığı çakmakla alev almış şekilde geri kaçıyor. tripleri bu yüzden ciddiye alınacak bir profil değil. benim açtığım konular ve faydalanan kişiler belli. bu gereksizde daha geçen güne kadar kralsın sayende bir çok indirimden faydalandım diye ayaklarımın altını öpüyordu açtığım konular için :D

bu gibi gereksizler için lütfen beni etiketleme gürkan kardeşim.

Konu sahibine de kısmen katılıyorum ama biri arkadaşa blok nedir nasıl kullanılır öğretmesi gerek.

Son düzenleme:

eneskaya6

80+ Silver
Uygunsuz davranış
onun ardı yanık. korkudan adımı bile sansürleyerek yazıyor. haç görmüş drakula gibi. ☠️ :kekw:

her konuma yazdığında benden aldığı çakmakla alev almış şekilde geri kaçıyor. tripleri bu yüzden ciddiye alınacak bir profil değil. benim açtığım konular ve faydalanan kişiler belli. bu gereksizde daha geçen güne kadar kralsın sayende bir çok indirimden faydalandım diye ayaklarımın altını öpüyordu açtığım konular için :D

bu gibi gereksizler için lütfen beni etiketleme gürkan kardeşim.

Konu sahibine de kısmen katılıyorum ama biri arkadaşa blok nedir nasıl kullanılır öğretmesi gerek.
Hahaha ayaklarının altını öpüyormusum 36 yaşında lavugun girdigi triplere bak 🤣🤣🤣. günlük komisyonlardan kazancini söyle atayim ibanina yarin tatil yap kocum bos indirim konuları acma.

Koş telegram kanallarında indirimler var 100₺ degil 99.90₺ paylas hemen.

GirayHan

80+ Platinum
:kekw: KUDUR :kekw:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Mehmet Aslan
Sıcak fırsatlara ne zaman baksam en az 5 tane gereksiz ürün görüyorum. Yok tuvalet kağıdı yok molped yok noodle vs vs vs. Birde X ürün 100 tl diyelim 90 tl olmuş o indirimi paylaşıyorlar. Bi çözüm bulunması lazım. Foruma mı geliyoruz cumartesi pazarına mı geliyoruz belirsiz.
Hocam sürekli böyle konu açmak yerine engelleseniz mi artık ? Gerçekten baydı çünkü , engellemek te bir seçenek. Her hafta illa biri açıyor şu konuyu. Sürekli böyle konu açılması bir şeyi değiştirmeyecek.

GirayHan

80+ Platinum
Hocam sürekli böyle konu açmak yerine engelleseniz mi artık ? Gerçekten baydı çünkü , engellemek te bir seçenek. Her hafta illa biri açıyor şu konuyu. Sürekli böyle konu açılması bir şeyi değiştirmeyecek.
engellemezler, çünkü boşlar uğraşıları yok insanlara salça olup onlarla uğraşmayı seviyorlar. :D

boş adamın boş zamanı çok olur.

ama gel gelelim multi indirim konusu açıldığında koşarak gelirler ve hatta bunlar indirimi de kaçırınca o an delirirler ve konu altına "indirim bitti" neden yapmıyorsun. yapsana haberimiz olsun boşuna geliyoruz gibi irite edici toksik cümleler kurmayı ihmal etmezler.

bunları hiç bir alanda hiç bir kulvarda mutlu göremezsin. başarılı değiller mutsuzlukla beslenirler sevgisiz büyümüşler.

toksikgillerin bir diğer özelliği ise herşeye muhalefet olmaları. olumlu yada olumsuz bir durumda herşeye muhalefet olmayı varoluş amaçları olarak görmeleridir. muhalefet yapmazlarsa mutlu olamazlar. varlıklarını forumda yada toplumun herhangi bir noktasında belirtemezlerse ben burdayım demezlerse ve karşı taraftan ilgi görmezlerse ölürler.

Ayrıca bu toksikgillerin hiç arkadaşı da yoktur. kimse tarafından saygı görmezler kimse de bunları ciddiye almaz. kısır döngü içine girmişlerdir. hak etmedikleri saygıyı dilenirler. saygının hak edilerek edinildiğini de zamanla öğrendiklerinde etraflarında kimse kalmaz.

Yapılacak en temiz şey engellemektir. Çünkü verdiğiniz her ilgi onları daha mutlu edecektir. Bu forumda 100'den fazla kişi bende çok önceden engelli. Konu sahibi de çok eskiden beri engelli. Yukarıda ki arkadaş @Gurkanpiro etiket atmasa konuyu da görmeyecektim zaten.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom