Neler Yeni

Sıcaklığın kapanma limiti var mı

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Bilgisayardaki donanımlar belli bir sıcaklığa ulaşıp kapanıyor olabilir, bazen oyun oynarken restart atıyor bilgisayar ama 70 derece falan oluyor maks. İşlemcinin, ekran kartının veya diğer parçaların bir limiti olduğunu biostan nerede görebilirim?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
işlemcilerde genelde 95 ya da 105 tjunction değerleri oluyor. Ekran kartlarında da kendi sitesinde yazar muhtemelen hepsinde farklı farklıdır.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcilerde genelde 95 ya da 105 tjunction değerleri oluyor. Ekran kartlarında da kendi sitesinde yazar muhtemelen hepsinde farklı farklıdır.
benim işlemci maks 70 görüyor ekran kartıyla kasa camı açıkken, yine de yeniden başlıyor bazen

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Psu yetmiyor olabilir mi? Sistemi bilmeden bir şey demek zor.
Bazen ekran da gidiyor psudan kaynaklı olabilir hepsi servise tek tek gönderildi bir ramler değişti o da politikalarından galiba gskill'in psu da ekran kartı da işlemci de sorunsuz dediler, coolermaster 750w 80+ bronze psu'm var 3070'e karşılık

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,267
İsim
Mert Can Ergün
ben işlemciyi fansiz kullandım ekran kartı yoktu apu vardı kapanma falan olmadı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bazen ekran da gidiyor psudan kaynaklı olabilir hepsi servise tek tek gönderildi bir ramler değişti o da politikalarından galiba gskill'in psu da ekran kartı da işlemci de sorunsuz dediler, coolermaster 750w 80+ bronze psu'm var 3070'e karşılık
Rahat yetmesi lazım. 70 derece de kapanması için çok düşük bir derece. Başka bir sorun var muhtemelen. Kasadan çıkarıp uzay deneyebilirsin. Kasada kısa devre falan varsa diye en azından o ihtimali elemek için.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Rahat yetmesi lazım. 70 derece de kapanması için çok düşük bir derece. Başka bir sorun var muhtemelen. Kasadan çıkarıp uzay deneyebilirsin. Kasada kısa devre falan varsa diye en azından o ihtimali elemek için.
sökme takma anlamıyorum tek ram ve ssd sökebiliyorum .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yeniden başlama veya ekran gitme sorunu tek benim monitörle oluyor, ve güçlü oyunlarda. Monitörü 3 kez yolladım servise monitördendir diye

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim lapropumdada böyle bir durum olmuştu 70 derece olunca kapanıyordu benimde çok sinirimi bozuyordu fanlarında ki tozları temizledik termal macunları yeniledik sorun kalktı sende deniyebilirsin belki yardımı olur, ama düzelmezse bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,698
Üyeler
166,811
Son üye
cuguli_ahmet
Top Bottom