Sıcaklık değerlerı nasıl videolu

Navius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Yüksüz halinde fazla fan sesınden dolayı rahatsızım sıcaklık degerlerı yükte ve yüksüz pc acılısından itibaren vıdeosu mevcut yorumlarsanız sevınırım
yükte ovılkıl ayarlarda bf6 performans sıcaklıgı

windows acılıs anından ıtıbaren sıcaklık ve fan sesi ( her uygulama veya google acılısında fanlar cıldırıyor )

Bu işlemci ve ekran kartını kullanan arkadaslar varsa durumunu söyleyebilir mi acaba

Yüksüz halinde fazla fan sesınden dolayı rahatsızım sıcaklık degerlerı yükte ve yüksüz pc acılısından itibaren vıdeosu mevcut yorumlarsanız sevınırım

windows acılıs anından ıtıbaren sıcaklık ve fan sesi ( her uygulama veya google acılısında fanlar cıldırıyor )

Bu işlemci ve ekran kartını kullanan arkadaslar varsa durumunu söyleyebilir mi acaba
Sıvı soğutma bitfenix cube sanırım. İşlemci ve ekran kartın nedir ? Sıcaklık kaça çıkıyor. Çok anlaşılmıyor videoda

Oyunda sıcaklıklar gayet iyi fakat kartın fan hızı bana yüksek geldi. Onun dışında rahatsız edici ses kasa fanlarından kaynaklı olabilir.

Ekran kartı normal geldi 1456 rpm ama sıvı soğutmanın fanları full rpm de dönüyor galiba bazı modellerde böyle olabiliyor. Bios dan cpu fan ayarı yap sıcaklığa göre düzelir.

Sıvı soğutma bitfenix cube sanırım. İşlemci ve ekran kartın nedir ? Sıcaklık kaça çıkıyor. Çok anlaşılmıyor videoda
Evet sıvı soğutma bitfenix 7800x3d işlemci 5070ti palit var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı normal geldi 1456 rpm ama sıvı soğutmanın fanları full rpm de dönüyor galiba bazı modellerde böyle olabiliyor. Bios dan cpu fan ayarı yap sıcaklığa göre düzelir.
Evet sıvı soğutma gürültülü geliyor banada

Bios fan control

Oyunda sıcaklıklar gayet iyi fakat kartın fan hızı bana yüksek geldi. Onun dışında rahatsız edici ses kasa fanlarından kaynaklı olabilir.
Boştayken mi

Ekler

• IMG_3690.webp
    IMG_3690.webp
    1.1 MB · Hit: 13
  • IMG_3696.webp
    IMG_3696.webp
    1.7 MB · Hit: 15
  • IMG_0BE995B3-A922-4D97-93AE-7595A7FBFCD4.webp
    IMG_0BE995B3-A922-4D97-93AE-7595A7FBFCD4.webp
    1.2 MB · Hit: 13
Son düzenleme:
Evet sıvı soğutma bitfenix 7800x3d işlemci 5070ti palit var

Evet sıvı soğutma gürültülü geliyor banada

Bios fan control

Boştayken mi
Sıcaklıklarda bir anormallik görmedim ben. Çok yüksek değil. Evet Bitfenix in fanları yüksek rpm lerde biraz sesli ama soğutması güzel

Geri