75 derece sıvı soğutma için fazla değil mi sanki :/Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB Sıvı Soğutucu var 3600x işlemci asus tuf 3060ti ekran kartı. Kasa olarak Cooler Master MasterBox MB311L RGB Mesh kullanıyorum.İşlemci sıcaklığı sizce de çok değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
CPU Sıcaklığın akıl almaz derecede cok fazla.Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB Sıvı Soğutucu var 3600x işlemci asus tuf 3060ti ekran kartı. Kasa olarak Cooler Master MasterBox MB311L RGB Mesh kullanıyorum.İşlemci sıcaklığı sizce de çok değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
Dönüyor ama radyatördeki kablo yanlış takılsa ne olabilir ki pomba sesini duyuyorum pc acılısındaCPU Sıcaklığın akıl almaz derecede cok fazla.
radyatördeki kabloyu doğru yere taktıgınızdan emın olun.
Bende kullanıyorum sıvı s.. fakat dağlar kadar fark var arasında boşta 25derece yükte 45 i geçmiyor
Bende yaşadım çünkü. radyatördeki kabloyu yanlış takıp çalıştırdığımda fanlar anormal hızlı çalısıyordu ve dragon centerdan cpu sıcaklıgına baktıgımda 60 derecelerı görmüştü. "BOŞTA"Dönüyor ama radyatördeki kablo yanlış takılsa ne olabilir ki pomba sesini duyuyorum pc acılısında
Boşta 39 40 derece soketlerden de anlamam ki nereye takılacak kim bilirBende yaşadım çünkü. radyatördeki kabloyu yanlış takıp çalıştırdığımda fanlar anormal hızlı çalısıyordu ve dragon centerdan cpu sıcaklıgına baktıgımda 60 derecelerı görmüştü. "BOŞTA"
Doğru yere takıp tekrar girdiğimde fanların sesını duymamakla beraber 25-30 derecelere geriledi
"Klavye ıngılızce yanlış yazım icin sorry"
Boşta 40-45 derece soketlerden de anlamam ki nereye takılacak kim bilir
45 dereceyi geçmiyor yükte derken bir ss atarmısın merak etttim ?CPU Sıcaklığın akıl almaz derecede cok fazla.
radyatördeki kabloyu doğru yere taktıgınızdan emın olun.
Bende kullanıyorum sıvı s.. fakat dağlar kadar fark var arasında boşta 25derece yükte 45 i geçmiyor