Sıcaklıklarım normal mi?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Bilgisayarımla steam pubg oynarken ekran kartı sıcaklığını 81 gördüm ama genellikle 79-80'lerde. İşlemcimde 75-76 derece oluyor. Sizce normal mi? Sistemim imzamda var.

Bilgisayarımla steam PUBG oynarken ekran kartı sıcaklığını 81 gördüm ama genellikle 79-80'lerde. İşlemcimde 75-76 derece oluyor. Sizce normal mi? Sistemim imzamda var.
Yüksek gibi havalardan dolayı olabilir

Bilgisayarımla steam PUBG oynarken ekran kartı sıcaklığını 81 gördüm ama genellikle 79-80'lerde. İşlemcimde 75-76 derece oluyor. Sizce normal mi? Sistemim imzamda var.
Stok fan kullanıyorsan bana normal gibi geldi.

biraz fazla havalarda sıcak gerçi ama sistem hava almıyorsa ısınabilir kasanın önü açık mı? değilse aç bence

Fan alsam sıcaklık ne kadar düşer?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapalı önü. Kasa Dark N10 Pro
Ciddi derecede düşüş olacaktır. Ayrıca core performance boostu kapatmanı öneririm o da ciddi anlamda sıcaklığı düşürecektir.

normal.

Şöyle ki sizin işlemcinize fazla voltaj veriyor hızı arttırmak için (gerçekten çok hızlandırmıyor) o voltaj da sizin işlemcinizin sıcaklığını arttırıyor. Anakartınızın modelini öğrenirsem yardımcı olabilirim nasıl kapatılacağı konusunda. Performans kısmında da çok bir şey kaybetmezsiniz zaten 2060 var.

Şöyle ki sizin işlemcinize fazla voltaj veriyor hızı arttırmak için (gerçekten çok hızlandırmıyor) o voltaj da sizin işlemcinizin sıcaklığını arttırıyor. Anakartınızın modelini öğrenirsem yardımcı olabilirim nasıl kapatılacağı konusunda. Performans kısmında da çok bir şey kaybetmezsiniz zaten 2060 var.
Asrock b450m hdv ama performans kaybı olucaksa yapmamaktan yöneyim

Geri