🔥İndirim Siemens Çamaşır ve Kurutma alanlara 500₺ Migros Çeki (Mail geldiyse)

aztrk

80+
Reaksiyon skoru
112
1755254758613.webp

Siemensden son 2 yıl içinde çamaşır ve kurutma makinesi aldıysanız ve yorumlamadıysanız mailinize yukarıdaki gibi bir mail gelmesi lazım fakat mysiemens hesabınızda ürün kayıtlı ise mail geldiyse o maildeki linke tıklayıp ürününüzü yorumlayınız yorumu yaptıktan 15 gün içerisinde size 500₺'lik migros çeki gelecek.

1755254840403.webp

Umarım birilerinin işine yarar. Herkese selamlar.

Profilo olsaydı keşke :)

30 mart 2023 ' de almıştık geçerli olur mu acaba 2.5 yıl geçmiş

annem ya da babam almıştı ama herhangi bir mail vermedik diye hatırlıyorum nasıl ulaşabilirim

Güzel f/p çamaşır makinesi gören konu açarsa müteşekkir olurum. birkaç aydır aklımda ama fiyatlar fena

siemenste f/p ürün çıkacağını sanmam, yerli markalarda bulunur

Daha bu hafta makine aldık. Bu internet mağazasından satın alınan ürünler için mi geçerli? Ben bayiden aldım. My Siemens hesabım var. Ürün kaydı yapsam mail gelir mi?

Daha bu hafta makine aldık. Bu internet mağazasından satın alınan ürünler için mi geçerli? Ben bayiden aldım. My Siemens hesabım var. Ürün kaydı yapsam mail gelir mi?
Denemek lazım nerden aldığın çok önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel f/p çamaşır makinesi gören konu açarsa müteşekkir olurum. birkaç aydır aklımda ama fiyatlar fena
Samsung öğrenci indirim kampanyasına üye ol belki ordan düşürürsün hemde 9 taksit yapıyor genelde bir çok ürüne. hatta ziraat bankasının beyaz eşya kampaları var oradan da 1000k ödül parada denk getirebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

annem ya da babam almıştı ama herhangi bir mail vermedik diye hatırlıyorum nasıl ulaşabilirim
Mysiemens üye ol sonra ürünü yorumla belki gelir. çünkü anladığım kadarıyla o tarihlerde yorumlayanlara verecekler gibi.

Çok saçma kampanya bosch alırız aynı ürün 2000 3000 daha ucuz.

kampanya boschda vardır ikisi aynı firma saten :D

Bu sadece internetten alınanlar için geçerli. Sipariş geçmişinde ürün olmadığı için haliyle yorum yaptırmıyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: TOCA
Geri