Neler Yeni

Sıfır alınan laptop prize takılıp mı açılıyor

Penguen

80+ Silver
Normalde çoğu elektronik ürün %50 civarında şarjla yollanıyor. Çünkü bu ürünler aylarca mağaza raflarında bekleyebiliyor. Bataryalarını %50'ye yakın muhafaza etmek (uzun vadede) en iyisi. Ben telefonumu aldığımda yanlış hatırlamıyorsam %56'da gelmişti.
Bataryalarınızı %20 ve 80 arasında tutmaya özen gösterin.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Normalde çoğu elektronik ürün %50 civarında şarjla yollanıyor. Çünkü bu ürünler aylarca mağaza raflarında bekleyebiliyor. Bataryalarını %50'ye yakın muhafaza etmek (uzun vadede) en iyisi. Ben telefonumu aldığımda yanlış hatırlamıyorsam %56'da gelmişti.
Bataryalarınızı %20 ve 80 arasında tutmaya özen gösterin.
Valla hocam zaten karekodu okutunca garantisi 5 mayısta başlamış gözüküyor. Ama ben 26 mayısta sipariş ettim bu laptopu aklımda deli sorular var. Kutuyuda ilk ben açtım bi garip hissettim ondan sorguladım bu kadar

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Windows'u kaldırmışlardır, bantı da yeniden yapıştırmışlardır. İade ürün zaten satıcıya geri gidiyor, kutuyu yenileyip temizleyip geri yolluyorlardır diye düşünüyorum.
Tabi sen bilirsin.
Valla hepsiburadaydı satıcı. Mail attık zaten yanlışlık olmuştur aldığınız tarihe göre garanti süresini düzenleyeceğiz sistemden dediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben aldığımda şarjı vardı kendi laptopumun

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
HB bu tarz şeyleri yapıyor, çok güvenilir değil. İade almamak için yolu uzattığı da çok oluyor. Sen bilirsin dediğim gibi.
Bir de batarya özelliklerine baktığımda 23 Ocak ta üretilmiş bize mayıs ayında geldi. Herhalde 5 ayda şarjı kendiliğinden dura dura bitti aklıma bu geliyor en iyi ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom