Neler Yeni

Sıfır cihaz ps5 te bu sesin çıkması normalmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Merhaba gençler hepsi burada dan kahraman konsol üzerinden 06.11.2024 tarihinde saat 15:34 ps5 slim digital edition siparişi verdim ürün ertesi gün geldi cihazı kutudan çıkartır iken hiç bir sorun yoktu fakat oyun açıldığın yoğun bir ses gel geldiğini fark ettim ana menüye geri döndüğümde hayla ses devam ediyor oyunu kapattığımda ise ses komple kesiliyor bana kullanılmış bir ürün gönderdiklerinden şüpheleniyorum ama adamların günahını almak istemiyorum daha yeni bir konsol böyle bir sesin çıkması normal mi lütfen yardımcı olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Sesler genelde videolarda daha belirginleşiyor. Telefon kaydına göre normal değil ama kulağınızla duyduğunuz ses videodaki gibi abartı değil daha aşağıdaysa normaldir. Oyun oynarken oyunun sesi açık olduğunda oyun sesi fan sesini bastırır. FC 24-25 oynarken bazen dinlenme ihtiyaç molası veriyoruz. Televizyonun sesini kapattığımızda ses bizede yüksek geliyor. Cihazın kendini soğutması için fan açması normal. Ama ne kadar ses geldiğide önemli televizyonun sesi açıkken rahatsız etmemesi gerekiyor. Onun haricinde karaman konsol güvenilirdir. Kadıköyde yerleri elden alışverişim olmuştu. Geri iade alacaklarını mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Sesler genelde videolarda daha belirginleşiyor. Telefon kaydına göre normal değil ama kulağınızla duyduğunuz ses videodaki gibi abartı değil daha aşağıdaysa normaldir. Oyun oynarken oyunun sesi açık olduğunda oyun sesi fan sesini bastırır. FC 24-25 oynarken bazen dinlenme ihtiyaç molası veriyoruz. Televizyonun sesini kapattığımızda ses bizede yüksek geliyor. Cihazın kendini soğutması için fan açması normal. Ama ne kadar ses geldiğide önemli televizyonun sesi açıkken rahatsız etmemesi gerekiyor. Onun haricinde karaman konsol güvenilirdir. Kadıköyde yerleri elden alışverişim olmuştu. Geri iade alacaklarını mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum
ama konsol soğuk iken fan açması biraz şüphelendiyor arkadaşımın cihazında 7/24 oyun oynuyordum çıt bile çıkmıyordu cihazdan

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
ama konsol soğuk iken fan açması biraz şüphelendiyor arkadaşımın cihazında 7/24 oyun oynuyordum çıt bile çıkmıyordu cihazdan
Valla bizim elimizde olan bilkom garantili cihazda sesli çalışıyor oyun oynarken fan sesi var ama oyunu kapattığında kendini soğuttuktan sonra menüde ses kesiliyor. Cihazın kapaklarını çıkarıp fanı kontrol ettin mi? Eğer ikinci el daha önce kullanılmış vs ise fan tozlanmıştır. Tozluysa fanı temizlediğinde ses azalır diye düşünüyorum. Ama hiç temizleme olayına bulaşma ben ikinci el olup olmadığını anlaman için bakmanı önerdim. İade alırlar bence. Almazlarsa olmadı thh başvurursun ilk 6 ay hakkın var. Sesli kullanırsın karar çıkana kadar. Thhden çıkan değişim iade kararıyla cihazın yenisini alırsınız.

Allmuted

80+ Bronze
Slim miydi arkadaşınızın cihazı
Birde bu slimler çok yeni kullanılmış yollasa bile cihazda inanılmaz fan açmaz zaten sıvı metal var içerisinde uzun süre götürür yani bakım yapmadan

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Merhaba gençler hepsi burada dan kahraman konsol üzerinden 06.11.2024 tarihinde saat 15:34 ps5 slim digital edition siparişi verdim ürün ertesi gün geldi cihazı kutudan çıkartır iken hiç bir sorun yoktu fakat oyun açıldığın yoğun bir ses gel geldiğini fark ettim ana menüye geri döndüğümde hayla ses devam ediyor oyunu kapattığımda ise ses komple kesiliyor bana kullanılmış bir ürün gönderdiklerinden şüpheleniyorum ama adamların günahını almak istemiyorum daha yeni bir konsol böyle bir sesin çıkması normal mi lütfen yardımcı olun
Bende 1 kasım tarihde kahraman konsoldan slim digital aldım hocam bende böyle bir ses yok bence cihazda sorun var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Valla bizim elimizde olan bilkom garantili cihazda sesli çalışıyor oyun oynarken fan sesi var ama oyunu kapattığında kendini soğuttuktan sonra menüde ses kesiliyor. Cihazın kapaklarını çıkarıp fanı kontrol ettin mi? Eğer ikinci el daha önce kullanılmış vs ise fan tozlanmıştır. Tozluysa fanı temizlediğinde ses azalır diye düşünüyorum. Ama hiç temizleme olayına bulaşma ben ikinci el olup olmadığını anlaman için bakmanı önerdim. İade alırlar bence. Almazlarsa olmadı thh başvurursun ilk 6 ay hakkın var. Sesli kullanırsın karar çıkana kadar. Thhden çıkan değişim iade kararıyla cihazın yenisini alırsınız.
valla dayanamadım emin olmak için kapakları söktüm gözüme çarpan çok fazla bir şey yoktu siyah tabanda izler vardı o da kapaklardan dolayı olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Slim miydi arkadaşınızın cihazı
Birde bu slimler çok yeni kullanılmış yollasa bile cihazda inanılmaz fan açmaz zaten sıvı metal var içerisinde uzun süre götürür yani bakım yapmadan
eve slim cdli versiyondu onunkisi

Bende 1 kasım tarihde kahraman konsoldan slim digital aldım hocam bende böyle bir ses yok bence cihazda sorun var.
gün içerisinde dönecekler inşallah sıfır bir cihazın soğuk iken fan çalıştırma açması çok saçma ürün cfı2016 beyler bu arada

UnderGoin

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
bendede var aynı sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
bendede var aynı sorun
Aynı yerdenmi aldınız?

Düzeltme yapmak istedim ben neyden bahsediyorum adamlar neyden bahsediyor hiç alakası yok tekrar dönüş bekliyorum

Ekler

• IMG_4037.png
    IMG_4037.png
    411.9 KB · Hit: 19
Top Bottom