Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıfır ekran kartı cizikli geldi

ercanocel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ercan öcel
Çalışıyorsa kullanacaksın artık. 20 gün geçmiş aradan. İade hakkın gitmiş. Senin onu eline geçtiği gün göndermen lazımdı.

Satın aldığınız satıcı ikinci el satıyor zaten hocam geçmiş olsun
herkes ückagıtcı olmus hocam bundan sonra ürünü elimle bakmadan almıyacagım anladım kımseye guven kalmadı valla oysaki sıfır diye aldım jelatinii sagolun sizde tesekkurler yapabilecgm bişe varmı bu urun hakkında bn,m peki?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,462
İsim
Emre
Discord
necromancerr
herkes ückagıtcı olmus hocam bundan sonra ürünü elimle bakmadan almıyacagım anladım kımseye guven kalmadı valla oysaki sıfır diye aldım jelatinii sagolun sizde tesekkurler yapabilecgm bişe varmı bu urun hakkında bn,m peki?
sıfır diye alsan ne olur kartın üretimi yok hocam ordan zaten anlamanız gerekirdi. Neyse geçmiş olsun.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
Herkes üçkağıtcı demen saçma gidip adı çıkmış dolandırıcıdan alışveriş yapmışsın geçmiş olsun

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Eren n
Bu satıcıyı sağlam şekilde dolandırıp iflas ettirmek lazım

ercanocel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ercan öcel
sıfır diye alsan ne olur kartın üretimi yok hocam ordan zaten anlamanız gerekirdi. Neyse geçmiş olsun.
ben tuketici oldugum icin anlamamam normal satıcının bunu yazması lazım ve sitenin buna bır çözüm üretmesi gerekirdi

KingDeViL

80+ Bronze
Satıcıya kötü puan ver ve kartın resimlerini oraya da ekle. Gerçi bir dünya kişi eklemiş yine de oraya bakmadan satın almışsınız. Size tavsiyem bundan sonra daha dikkatli ve araştırmacı olun. Tüketici haklarına da başvurun diyeceğim ama sonuç ne olur bilemem. Kartı o hale sizin getirmediğinizi kanıtlayamazsınız. Ama isterseniz yinede başvuru yapın. Sitedeki diğer kullanıcı yorumlarını felan SS eklersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben tuketici oldugum icin anlamamam normal satıcının bunu yazması lazım ve sitenin buna bır çözüm üretmesi gerekirdi
20 gün geçmiş hocam. Sen 20 gün neden bekledin ki.

Bu arada sikayetvar.com a da konu aç.

oEnesQlf

80+ Silver
Almadan önce buraya sorabilirdin, hadi aldın neden ilk gün burda konu açıp sormadın.
Siteler her ürünü ve satıcıyı inceleyemez senin araştıran gerekli

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,462
İsim
Emre
Discord
necromancerr

ercanocel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ercan öcel
Satıcıya kötü puan ver ve kartın resimlerini oraya da ekle. Gerçi bir dünya kişi eklemiş yine de oraya bakmadan satın almışsınız. Size tavsiyem bundan sonra daha dikkatli ve araştırmacı olun. Tüketici haklarına da başvurun diyeceğim ama sonuç ne olur bilemem. Kartı o hale sizin getirmediğinizi kanıtlayamazsınız. Ama isterseniz yinede başvuru yapın. Sitedeki diğer kullanıcı yorumlarını felan SS eklersiniz.

20 gün geçmiş hocam. Sen 20 gün neden bekledin ki.
allahtan üründe sıkıntı yok hocam 10 saat test yaptım sıkıntı cıkmadı 2.günde 3 saat full yukte yaptım sorun yok yani urunde allahtan

dolandırıcı bir satıcı bunu yazmaz hocam.
üründe sıkıntı yok hocam yazılım sorunu dahi yk karrtaa o yonden iyiyim

Kartı ne kadara almıştın
7000 tl

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Ensar Polat
allahtan üründe sıkıntı yok hocam 10 saat test yaptım sıkıntı cıkmadı 2.günde 3 saat full yukte yaptım sorun yok yani urunde allahtan

üründe sıkıntı yok hocam yazılım sorunu dahi yk karrtaa o yonden iyiyim

7000 tl
7000 mi pfff

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,977
Üyeler
163,084