2.el bölümüne konu aç 6.5tan gitmez. 6dan gidebilir gibisahibinden ve letgo harici nereye koyabiliim?
teşekkür ederimÖlücü gibi algılamazsan RX6600 düştüğü için 5250 liraya alabilirim daha yüksek veren olur ama
teşekkür ederim , bu arada şuan kullandığın sistemden memnun musun?2.el bölümüne konu aç 6.5tan gitmez. 6dan gidebilir gibi
Memnunum ama rami dual channela geçirip keyfe keder 5600x almak istiyorum işlemci olarak. Gerek yok aslında ama can sıkıntısı birazteşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim , bu arada şuan kullandığın sistemden memnun musun?
genel olarak nelere yapıyorsun pcde, yayın açtığın oldumu olduysa sıkıntı yaratıyor mu hem oyun oynayıp hem yayın yaptığındaMemnunum ama rami dual channela geçirip keyfe keder 5600x almak istiyorum işlemci olarak. Gerek yok aslında ama can sıkıntısı biraz
Yayın discorddan açıyorum arkadaşlarıma bazen o kadar onda da problem yaşamıyorum. Genel olarak oyun oynuyorum. R6 - Valorant - CS vs. vs. Şu ana kadar problem yaşamadım.genel olarak nelere yapıyorsun pcde, yayın açtığın oldumu olduysa sıkıntı yaratıyor mu hem oyun oynayıp hem yayın yaptığında
Gittigidiyor sitesine koyabilirsin.Eskiden satıyordum orada birşeyler.sahibinden ve letgo harici nereye koyabiliim?