Neler Yeni

Yardım Sıfır intel arc750 alınır mı

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Merhabalar, sıfır olarak intel arc750 almayı düşünüyorum sizce alınır mı amddeki gibi wattman veya benzeri bir hata oluyor mu intel ekran kartlarında? İşlemci ryzen 5 3600 ram 16gb kingston hyperx predator rgb anakart msi b550m-p.

Futaba Rio

80+ Bronze
Merhabalar, sıfır olarak intel arc750 almayı düşünüyorum sizce alınır mı amddeki gibi wattman veya benzeri bir hata oluyor mu intel ekran kartlarında? İşlemci ryzen 5 3600 ram 16gb kingston hyperx predator rgb anakart msi b550m-p.
Alınır, Intel gün geçtikçe yeni çıkardığı yazılım güncellemeleri ile kartların sorunlarını oldukça azaltıyor. Ayrıca rakibi olan RX 6600 ve RTX 3060'dan çoğu oyunda daha performanslı ve daha f/p.

chary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
𝔖𝔞𝔪𝔢𝔱
İlgilendiği Kategoriler
Sistemsel Sorunlar / Ekipman
Şuan iyileştirme sürecinde gibi bir şey güncelleme aldıkça daha iyi olan bir kart fakat optimize sorunları oluyor bunlar güncellemeyle ortadan kalkıyor ama örneğin Starfield oyunu çıktığında Arc ekran kartı sahipleri oyunu açamadı kart oyuna uyumlu değildi yine güncellemeyle düzeltilecek diye duyurdular, bu tarz şeylere takılmayacaksanız alabilirsiniz kendini tam kanıtlamayan bir kart olduğu için RX 6600 bana daha mantıklı geliyor.

Ensy58

80+ Bronze
Alınır arkadaşım aldı şuanda hiç bir sıkıntısını görmedi driver vs. 3060 dan daha güçlü

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır arkadaşım aldı şuanda hiç bir sıkıntısını görmedi driver vs. 3060 dan daha güçlü
Alınabilir, FP ürünü.
Alınır, Intel gün geçtikçe yeni çıkardığı yazılım güncellemeleri ile kartların sorunlarını oldukça azaltıyor. Ayrıca rakibi olan RX 6600 ve RTX 3060'dan çoğu oyunda daha performanslı ve daha f/p.
Şuan iyileştirme sürecinde gibi bir şey güncelleme aldıkça daha iyi olan bir kart fakat optimize sorunları oluyor bunlar güncellemeyle ortadan kalkıyor ama örneğin Starfield oyunu çıktığında Arc ekran kartı sahipleri oyunu açamadı kart oyuna uyumlu değildi yine güncellemeyle düzeltilecek diye duyurdular, bu tarz şeylere takılmayacaksanız alabilirsiniz kendini tam kanıtlamayan bir kart olduğu için RX 6600 bana daha mantıklı geliyor.
hepinize teşekkür ederim kartı aldım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Stabilitesi daha tutmadı diyebiliyorum birtek ama performans olarak 3060 mıydı 3060 Ti mıydı o seviyede. Driverlarla stabilite toparlıyorlar çünkü her oyunda farklı performanslar sergiliyor. Youtubedan testlere bakarsın.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
ege erdem demirelli
Hocam f/p olarak cok iyi. ilk ciktiginda rakibi 3060 8gb simdi 12gb ile ti arasinda wattman benzeri hatalarda yok gun gectikce gucleniyor

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Alınabilir, kart hem ucuz hemde muadilleri 3060 serisi ve rx6600 serisi
Çevremde kullanan felan yok ama bi ara bende almayı düşünüyordum, hayırlı olsun kaça aldın bu arada?

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Top Bottom