Neler Yeni

Sıfır Opel Crossland Anahtardan Bagaj Açmıyor.

Ykon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda D.
Merhabalar herkese Geçtiğimiz hafta sıfır Opel Crossland almış bulunmaktayım. Ancak aldığım günden beri Arabanın anahtarından bagajı bir türlü açamadık. İçeriden bagaj açma tuşu zaten yok kumandadanda açamıyorum sadece dışarıdan açmak kalıyor. Kumandadaki bagaj tuşuna basılı tutuyorum, 2 kere basıyorum. Türlü türlü şeyler denedim ancak hiçbiri işe yaramıyor. Ayarlardan falan bir ayarımı var acaba bilen biri yardımcı olabilirse çok teşekkür ederim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,079
İsim
.
Merhabalar herkese Geçtiğimiz hafta sıfır Opel Crossland almış bulunmaktayım. Ancak aldığım günden beri Arabanın anahtarından bagajı bir türlü açamadık. İçeriden bagaj açma tuşu zaten yok kumandadanda açamıyorum sadece dışarıdan açmak kalıyor. Kumandadaki bagaj tuşuna basılı tutuyorum, 2 kere basıyorum. Türlü türlü şeyler denedim ancak hiçbiri işe yaramıyor. Ayarlardan falan bir ayarımı var acaba bilen biri yardımcı olabilirse çok teşekkür ederim.
Reis o sadece bagajı açma özelliği olmasın.
Büyük ihtimalle o özellik yok kumandadaki bagaj simgesi ise sadece bagajın kilidini açar.

İceWolf

80+ Silver
Aldığın bayiyi ararsan söylerler.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,079
İsim
.
Yok hayır kilidi de açmıyor.
Reis arabayı kumandadan kilitle ondan sonra kumandadaki bagaj simgesine 2-3 saniye basılı tut.
Bundan sonra bagaj yukarı şekilde açılmaz sadece bagajın kilidi açılır sen elinle açarsın anlatabildimmi ?
Eğeki olmazsa bayiyi ara.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ykon

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Kumanda veya merkezi kilitte sorun olabilir açılması gerekir normalde servise danışın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ykon

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Uygunsuz davranış
garantili aracı servise cekıyorsun kardesım onlar sana yardımcı oluyor bos bos konu acıp forumu kirletmeyin

Ykon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda D.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantili aracı servise cekıyorsun kardesım onlar sana yardımcı oluyor bos bos konu acıp forumu kirletmeyin
Forum soru sormak içindir degilmi kardeşim 2 dir toxic cevap veren arkadaşlardan birisin burada insanca sorunumu halletmeye çalışıyorum bir zeki kendinizmis gibi forumu savunmaya çalışmayın...

Top Bottom