Neler Yeni

SIFIR Vok-Friday2 Gigabyte RTX 3060ti fiyat belirleme yardım?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
Vok-Friday2 deki sıfır kutusunda duran RTX 3060ti Gaming OC 3 fanlı ekran kartını satmayı planlıyorum. Akakçe/epeydeki en ucuz fiyattan eksi 2000tl ucuz fiyat belirlemek mantıklı mı? yani şuan baktığımızda en ucuz 11.365tl görünüyor 2000tl kırıp 9365tl fiyat belirlemek ideal mi pahalı mı ucuz mu fikirlerinizi öğrenmek isterim.
0394408b-28d2-4ba5-b2e1-2854317d339d.jpg

QRuder

80+ Silver
hocam seni mağdur etmemesi açısından bakarsak fiyat normal ama biri bu fiyata alır mı işte o kısımdan pek emin değilim, hazır sistem aldığı zaman kullanıcı kart daha ucuza geliyor genellikle
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem özelliklerini ve fiyatını yazar mısınız kısaca

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam seni mağdur etmemesi açısından bakarsak fiyat normal ama biri bu fiyata alır mı işte o kısımdan pek emin değilim, hazır sistem aldığı zaman kullanıcı kart daha ucuza geliyor genellikle
kanka 3060ti 3 fanlı versiyonlu her markanın hazır sistemlerine bakıyorum. ağırlıkta ryzen 5500 koymuşlar sisteme 16-17K bandında hepsi. 2 fanlı 3060ti bazen 15,5K bandına iniyor. sistemdeki diğer parçaları çıkarınca kart 9500tl çıkıyor. kafamı kurcalayan kısım bu sanırım hazır sistemin içindeki fiyat bandını yakaladık yoksa fake mi yiyoruz anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem özelliklerini ve fiyatını yazar mısınız kısaca
sistem yok elimde sadece sıfır kart kaldı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkinci elde çok öldürüyorlar fiyatları satmak istemeyebilirsin. Yüksekten koy aciliyetin yoksa dursun biraz gelen mesajlara göre anlarsın zaten ne kadara gidebileceğini.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
İkinci elde çok öldürüyorlar fiyatları satmak istemeyebilirsin. Yüksekten koy aciliyetin yoksa dursun biraz gelen mesajlara göre anlarsın zaten ne kadara gidebileceğini.
aciliyet yok duruyor kart öyle kutusunda. önümüzdeki yıl zam vs gelecekmiş hertürlü kâr olur ama ideal rakamını bulayım diyorumki alan üzülmesin bende üzülmeyeyim.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
7-7.5a ver o zaman hacı üstü gelir zannediyorsan zannetmekle kalırsın yani
o dediğin kullanılmış mining döneminde alınan ikinci el kartlar için geçerli bro. bendeki 12 günlük kapalı kutu sıfır durumda bir kart. sıfır kartıda mininge göre satacaksak zannetmeye bile zahmet etmem yani :D

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Ekran kartını elden çıkarmak çok zor bu devirde.
3070 temiz kartlar 6000 lerde geziyor sarı sitede

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aciliyet yok duruyor kart öyle kutusunda. önümüzdeki yıl zam vs gelecekmiş hertürlü kâr olur ama ideal rakamını bulayım diyorumki alan üzülmesin bende üzülmeyeyim.
Aciliyeti yoksa ben olsam 7.5 yazarım bir süre beklerdim. Şansın varsa biri gelir alır ama alıcı olsam daha ucuza daha üst modeller bulabileceğim için sıcak bakmam. Evet kartın sıfır açılmamış fakat dürüst olmak gerekirse Nvidia tarafında bu fiyata temiz 3070+leri bulabiliyorken sıfır olması çok etkili olmuyor açıkçası. Bir de ekran kartı piyasası fena düştü satmak için çok kârlı bir zaman değil. Yeni yılda ne olur bilemem ilana çok ucuz yazmadan beklemek en iyisi.

Mr.White

80+ Bronze
Bro şöyle düşün şimdi miningli olsun olmasın sonuçta garantisi var hadi bitti diyelim test ederek alacak zaten arkadaşın dediği gibi 3070'i 6-7 bilemedin 8k civarı satılıyor şimdi sen olsan 10 günlük diye ekran kartına 9k verir misin?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
Bro şöyle düşün şimdi miningli olsun olmasın sonuçta garantisi var hadi bitti diyelim test ederek alacak zaten arkadaşın dediği gibi 3070'i 6-7 bilemedin 8k civarı satılıyor şimdi sen olsan 10 günlük diye ekran kartına 9k verir misin?
eee o zaman niye millet hazır sistem içindeki karta 9-10K para verip sıfır sistem alıyorlar kanka. eee o zaman herkes gidip mining çıkması (yersen temiz durumdaki) kartın üzerine sistem kurar dimi?

Top Bottom