Neler Yeni

SIFIR Vok-Friday2 Gigabyte RTX 3060ti fiyat belirleme yardım?

Fatih534

80+ Bronze
Açılmışmı Ekrankartı Açılmamıssa Sahibindene Koy Doping Al Üst Sırada Yayınlanıyor Sıfır Piyasasının 2bin tl altına koy gider 24 ay garantili Kart Her Türlü Gider

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Açılmışmı Ekrankartı Açılmamıssa Sahibindene Koy Doping Al Üst Sırada Yayınlanıyor Sıfır Piyasasının 2bin TL altına koy gider 24 ay garantili Kart Her Türlü Gider
bende öyle düşünüyorum. çünkü kartı 2000tl aşağısına belirlediğimizde üstüne sıfır işlemci anakart vs diğer parçaları eklediğimizde piyasadaki hazır sistemlerden ucuza geliyor. yani millete hazır sistem satın alma zorunluluğu bırakmadan hazır sistemin içindeki kart fiyatını belirlemiş gibi oluyoruz.

Mr.White

80+ Bronze
eee o zaman niye millet hazır sistem içindeki karta 9-10K para verip sıfır sistem alıyorlar kanka. eee o zaman herkes gidip mining çıkması (yersen temiz durumdaki) kartın üzerine sistem kurar dimi?
Kimseye zorla hazır sistem aldırmıyorlar ki? soruna gelecek olursak belki nakiti yok taksitli alacak ee bir de indirimde hazır sistem görmüş neden kaçırsın?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
bende öyle düşünüyorum. çünkü kartı 2000tl aşağısına belirlediğimizde üstüne sıfır işlemci anakart vs diğer parçaları eklediğimizde piyasadaki hazır sistemlerden ucuza geliyor. yani millete hazır sistem satın alma zorunluluğu bırakmadan hazır sistemin içindeki kart fiyatını belirlemiş gibi oluyoruz.
Sarı siteden bak seninki gibi aynı karta sahip olanlar kaça koymuş onların üstüne koyarsan zaten onlardan alırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sarı siteden bak seninki gibi aynı karta sahip olanlar kaça koymuş onların üstüne koyarsan zaten onlardan alırlar.
Senin kart gibi derken 0 açılmamış aynı model.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Kimseye zorla hazır sistem aldırmıyorlar ki? soruna gelecek olursak belki nakiti yok taksitli alacak ee bir de indirimde hazır sistem görmüş neden kaçırsın?
işte bizim burdaki konumuz mining kartlara bakarak fiyat belirlemek değil. hazır sistem dayatması olmadan içindeki sıfır ekran kartının fiyatını belirlemek. senin dediğin mining kartın fiyatını al kendi elinde sıfır kapalı kartın fiyatına eşle. sence mantıklı olur mu bu? bi tarafta haşatı çıkmış kart diğer tarafta hiç kullanılmış full garantili sıfır kart. fiyatları birbirine tutmaması gerekiyor zaten mantıken.

Mr.White

80+ Bronze
işte bizim burdaki konumuz mining kartlara bakarak fiyat belirlemek değil. hazır sistem dayatması olmadan içindeki sıfır ekran kartının fiyatını belirlemek. senin dediğin mining kartın fiyatını al kendi elinde sıfır kapalı kartın fiyatına eşle. sence mantıklı olur mu bu? bi tarafta haşatı çıkmış kart diğer tarafta hiç kullanılmış full garantili sıfır kart. fiyatları birbirine tutmaması gerekiyor zaten mantıken.
Aynı tuttuğum falan yok zaten, sadece piyasada garantili mining olsun ister haşatı çıksın garantisi varsa zaten ona yönelip o kartı alacaktır üstüne koyduğunda kimse bakmayacak onu demeye çalışıyorum.

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Özgür Boşnak
sistemi kaça verirsin komple özelden yazar mısın?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
İmkansız o fiyata satman ama sen bilirsin.
sattığın ekran kartı 2021 yani mining dönemi kartı ve kullanılmış. diğeri mining dönemi bittikten sonra satın alınmış 2022 ve sıfır. imkansız öyle mi? bazen armutla elmayı kıyaslamayı bayılıyoruz. enteresan teşekkür ederim fikirlerin için bu arada.

İmkansız o fiyata satman ama sen bilirsin.
he bu arada verdiğin linke dikkat adamın diğer ilanlarına baktım. çoklu ekran kartları var 3080ler 3070tilar 3070ler yani mining şüphesi oldukça yüksek şimdi mining karta bakarak satman imkansız diyebiliyorsan aynen der geçerim :)

Aynı tuttuğum falan yok zaten, sadece piyasada garantili mining olsun ister haşatı çıksın garantisi varsa zaten ona yönelip o kartı alacaktır üstüne koyduğunda kimse bakmayacak onu demeye çalışıyorum.
kanka bizim milletin miningte kullanılmış kartlara bu kadar dibi düşeceğini hiç düşünmezdim. atılan örneklere baksana direk mining kartlarla kıyas yapıyorlar ya çok uyanıklar ya da mining kartın ne olduğunu bilmiyorlar yada çöpe atacakları para aşşırı bol :D

Son düzenleme:
Top Bottom