kemal3298432
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Merhaba arkadaşlar bugün 16 Pro Max yurt dışı A3295 (Birleşik Arap Emirlikleri) olan modelini aldım. Telefon kapalı kutu olarak önüme geldi appel sitesine girdim kutuyu açmadan hemen seri nosundan no aktif mi diye kontrol ettim cihaz no aktifti. Sonra kutuyu açtım telefon kapalıydı olması gerektiği gibi açmak için uzun süre güç tuşuna bastım fakat telefonda şarj yoktu şarj tak görseli geldi bende bir 10dk şarja taktım açtım telefonu neyse ekran True Tone kontrolü, kamera, Face ID vs vs. birçoğunu kontrol ettim bir problem yoktu. Sınırlı garanti tarihi 5 Mayıs 2026 da doluyor olarak görünüyordu. İlk kullanım da mayıs 2025 olarak görünüyordu ama pil kısmına girdiğimde devir 1 çıktı normal midir? Bunun sebebini kendimce şöyle yorumladım cihazlardan fabrikadan çıkarken %100 pil olacak şekilde monte ediyorlar ve oradan buraya gelirken zorlu süreçlerden geçiyorlar ve telefoncuda da uzun zaman kaldıkları için şarjı 0'a kadar bitmiş ve devir 1 olmuş gibisinden değerlendirdim. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.