Neler Yeni

Sıfırdan çevre birimleri için ortalama ne kadar öderim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Bütçe
25000
Merhaba arkadaşlar ben üniversite için 28.000 TL bütçe ile laptop almayı düşünüyordum. Sonradan laptop için bu kadar büyük bir para vermek mantıksız geldi 3.000 TL okul için laptopa ayırdım kalanı ile sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat şöyle bir problem var monitörden tutun klavyeye kadar hiç bir çevre birimim yok. Elimdeki para 25.000 TL monitörün 144HZ olması şartı ile fazla aşırıya kaçmadan elle tutulur monitör klavye kulaklık mouse falan alsam ortalama ne kadar çıkar cebimden ? Artı olarak varsa birim tavsiyeniz çok iyi olur.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Merhaba arkadaşlar ben üniversite için 28.000 TL bütçe ile laptop almayı düşünüyordum. Sonradan laptop için bu kadar büyük bir para vermek mantıksız geldi 3.000 TL okul için laptopa ayırdım kalanı ile sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat şöyle bir problem var monitörden tutun klavyeye kadar hiç bir çevre birimim yok. Elimdeki para 25.000 TL monitörün 144HZ olması şartı ile fazla aşırıya kaçmadan elle tutulur monitör klavye kulaklık mouse falan alsam ortalama ne kadar çıkar cebimden ? Artı olarak varsa birim tavsiyeniz çok iyi olur.
2-2.5 Civarı Monitör 500TL klavye , 250 TL Mouse , 300-350 TL civarı Kulaklık İçin Çıkacaktır takribi.

Bonnie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe Alçiçek
Evet sanırım öyle olacak hatta 27" 144hz monitörler 2800 TL den başlıyor ben kafadan 4500 TL daha sileyim en iyisi
Oyun oynuyorsanız benim düşüncem 240hz alın 4300TL falan zaten
Ayrıca tekrar oyun oynuyorsanız klavyeye 500tl vericeginize o paraya mouse alın

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Evet sanırım öyle olacak hatta 27" 144hz monitörler 2800 TL den başlıyor ben kafadan 4500 TL daha sileyim en iyisi
Eğer Asıl Amaç HardCore FPS Oyunlarıysa 240HZ Alsın , Yoksa Gereksiz Olur. O paraya 144HZ daha Kaliteli Bir Monitör alabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hayır öyle bi FPS oyunu manyaklığım yok asdfgfdsasd daha çok hikayeli göze güzel görünen beni içine alan oyunları tercih ediyorum. Mouse konusuna gelirsek de elim biraz küçük bu yüzden gözüme razer mou viper mini yi kestirdim ama bu mouse fazla mı küçük ondan da emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sonradan fark ettim oradaki bahsettiğim 4500 TL klavyesinden monitörüne kadar her şey içine dahil fiyatı siz sadece monitör sanmışsınız galiba yoksa bu bütçe ile başlangıçta sistemden kısıp monitöre o kadar vermek çok mantıksız.

Bonnie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe Alçiçek
Bu arada sonradan fark ettim oradaki bahsettiğim 4500 TL klavyesinden monitörüne kadar her şey içine dahil fiyatı siz sadece monitör sanmışsınız galiba yoksa bu bütçe ile başlangıçta sistemden kısıp monitöre o kadar vermek çok mantıksız.
Hayır onu anladım zaten
Açıkçası ben kısıp alırdım çünkü bir defa alıyorum monitörü
Ve FPS oyunu oynayan birisi olarak ne yapar ne edip alırdım
Zaten hikaye oyunları oynayanlar için tabi fazla gereksiz olur 240hz

Yok hayır öyle bi FPS oyunu manyaklığım yok asdfgfdsasd daha çok hikayeli göze güzel görünen beni içine alan oyunları tercih ediyorum. Mouse konusuna gelirsek de elim biraz küçük bu yüzden gözüme razer mou viper mini yi kestirdim ama bu mouse fazla mı küçük ondan da emin değilim
Kullandığım en küçük mouse olabilir kendileri 😂 iyice araştırıp ona göre alabilirsiniz
Veya alın test edin beğenmezseniz iade edebilirsiniz zaten
Benden bu kadar iyi geceler ✋

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır onu anladım zaten
Açıkçası ben kısıp alırdım çünkü bir defa alıyorum monitörü
Ve FPS oyunu oynayan birisi olarak ne yapar ne edip alırdım
Zaten hikaye oyunları oynayanlar için tabi fazla gereksiz olur 240hz

Kullandığım en küçük mouse olabilir kendileri 😂 iyice araştırıp ona göre alabilirsiniz
Veya alın test edin beğenmezseniz iade edebilirsiniz zaten
Benden bu kadar iyi geceler ✋
İyi geceler 🌙

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

Paylaştığım kasaların SSD, anakart ve psu modeli çok kaliteli denemez. Sistemlerini kendiniz inceleyebilirsiniz. Kendiniz karar verebilirsiniz. Monitör ve klavye, mouse, kulaklık alınabilecek uygun ürünler diyebiliriz.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Paylaştığım kasaların SSD, anakart ve psu modeli çok kaliteli denemez. Sistemlerini kendiniz inceleyebilirsiniz. Kendiniz karar verebilirsiniz. Monitör ve klavye, mouse, kulaklık alınabilecek uygun ürünler diyebiliriz.

Bence 3k Daha Ekleyip KM 3070Tİ sistemi alsın , Kesinlikle Değer.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Top Bottom