Neler Yeni

Sıfırdan öğrenebileceğim Photoshop eğitim serisi önerisi alabilir miyim?

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Afiş için kullanacağım demiştiniz sanırım photoshop’u şuan için çok hatırlamıyorum pc başına geçince biraz inceleyip bu konu altına bırakırım, zamanında afgan resulov’du sanırım onun çok güzel eğitim videoları varda youtubeda onları inceleyebilirsin dediğim gibi biraz bakıp yazayım, Türkçe mi olucak sadece?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bi zamanlar bende video izleyerek öğreneyim demiştim. Hepsi gerizekalıya anlatır gibi anlattıkları için bıktım kendim kurcalayarak öğrendim/öğreniyorum. Adam 1.bölümde de ileride görücez diyor 11.bölümde de.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çoğu eğitimler gereksiz detaylarla vaktini almaktan başka bir şey yapmıyor. Photoshop'un temel araçlarını öğrendikten sonra ne yapmak istediğine odaklan. Daha sonra yapmak istediğin şeyler üzerinden araştırma yaparak ilerlersen hem vakit kazanmış olursun hem de odaklandığın şeye daha çok hakim olursun. Photoshoptan çizim de yapan var manipülasyon yapan da. Ben çoğunlukla bu taktiği kullanıyorum. İşimden dolayı benzer programların çoğuna da hakimim ama sadece ilgili olduğum kısımlarına. Yani bence bir programı %100 öğrenmene gerek yok zaten mümkün değil. Temel araçları öğren sonra sana lazım olanlar üzerinden ilerle.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

DaffyGraphic

80+ Silver
Eğitimi yok ki.
1 tane 1 videoda öğren var. Başka da yok. Yani sistematik değil.
Bunu mu diyorsun:

Sen sadece Onur Naci Öztürkler'imi izledin?
Ben karışık,yaklaşık 5-6 ay eğitim izledim ara-ara.
Kanal ismi hatırlamıyorum.

DaffyGraphic

80+ Silver
İnsan 5 - 6 izlediği kanalları hatırlamaz mı ya?
Hatırlamaya çalışır mısın? Çünkü bakıyorum adam 90- 170 videoluk seri yapıyor. Ih yani!
Ben bir şey yapmak istediğimde onu yotube'da aratıyordum,öyle öğrendim ben %80.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,730
Üyeler
165,225
Son üye
Yasirhasann
Top Bottom