Neler Yeni

Sıfırdan premier pro nasıl öğrenebilirim

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

Bu videoyu izle ve bol bol edit yap. Eğer fragmovie gibi şeyler için istiyorsan premiere pro kullanma ama video editleyip kurgu yapacaksan bu programdan başla.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
10 saat hergün 2 saat izlesem bile 5 günde bitiyor aw
Dostum bu program belki 20 seneden fazla geliştiriliyor sadece bu programdan yılda dünya çapında milyarlarca dolar ekonomi dönüyor tabii ki 2 saatte anlayıp öğrenemezsin. Bu 10 saatlik eğitim sadece sana giriş sağlayacak gene sen yapa yapa öğreneceksin her şeyi ve çoğu şeyi yaparken yüzlerce hata yapacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ÖZSOY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bu program belki 20 seneden fazla geliştiriliyor sadece bu programdan yılda dünya çapında milyarlarca dolar ekonomi dönüyor tabii ki 2 saatte anlayıp öğrenemezsin. Bu 10 saatlik eğitim sadece sana giriş sağlayacak gene sen yapa yapa öğreneceksin her şeyi ve çoğu şeyi yaparken yüzlerce hata yapacaksın.
kararsız kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ÖZSOY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne için bu programı öğrenmek istiyorsun ?
Youtube'a başlayacağım videolarımı editlemek için öğrenmek istiyorum 10 saat edit üzerinde uğraşacağım ve ortalama 2 saat obsden kayıt alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtube'a başlayacağım videolarımı editlemek için öğrenmek istiyorum 10 saat edit üzerinde uğraşacağım ve ortalama 2 saat obsden kayıt alacağım
obs kısmında sanki biraz boş yaptım

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

Sadece kesme, düzenleme yapacaksan birkaç güne öğrenirsin o kısımları. Onur Naci Öztürkler'den bu videoyu izle yeter. İstemediğin kısımları atlarsın ama bence bir editör ile anlaşabilsen daha iyi olur.

traviss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe O.

mobil için capcut pro apk öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ÖZSOY
Sadece kesme, düzenleme yapacaksan birkaç güne öğrenirsin o kısımları. Onur Naci Öztürkler'den bu videoyu izle yeter. İstemediğin kısımları atlarsın ama bence bir editör ile anlaşabilsen daha iyi olur.
malum bir editör için harcayacağım para ama şöyle bir şey var eğer editör tutarsam zaman kazanırım

mobil için capcut pro apk öneririm
indirdikten sonra reklamlar, virüsler ve cracklerle uğraşacağım ama

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
malum bir editör için harcayacağım para ama şöyle bir şey var eğer editör tutarsam zaman kazanırım

indirdikten sonra reklamlar, virüsler ve cracklerle uğraşacağım ama
Çokça video üretip para kazanmaya odaklanırsan editör mantıklı ama az video üretip para kazanamayacaksan editör seni ekonomik sıkıntıya sokar.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
kırpma kesme ekleme işleri kolay kendin de yaparsın bunları yaptıktan sonra videonun diyelimki 2.dakikasınnda değişik bir şey yapmak istiyorsun onu youtubeden arat hem videoyu yapıyor hem öğreniyor olursun. kanalın büyük değilse editör mantıksız bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,643
Üyeler
165,559
Son üye
İbrahimHN
Top Bottom