Neler Yeni

Sigara Nasıl Yok Edilir ?

Zzabuza

80+
1 dal ile bağımlı olursun demişlerdi inanmadım, haksız sayılmazlar kendime karşı koyamasam içmeye devam edicektim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün sigarayı kırıp attığımı söylemiştim, içimde pişmanlık var içesim geldi yani ama içmemeliyim bağımlılığa doğru gidiyor.
Yeni konunun kilidi açıldı: Sigara nasıl bırakılır?

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ertuğrul
Yeni konunun kilidi açıldı: Sigara nasıl bırakılır?
Yolun sonu öyle gözüküyor, irademe hakim olamadığım an geçmiş olsun dahada geri dönüşü olmaz, merak eden arkadaşlara sesleniyorum lütfen merak etmeyin bağımlılık yapıyor 1 daldan, hayatınızın aa.. koyuyor kısacası, 1 daldan bir şey olmaz demeyin devamı kesinlikle geliyor deneyimledim, yemin ederim gidip paket almamak için zor duruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Berkay Aydın
Yolun sonu öyle gözüküyor, irademe hakim olamadığım an geçmiş olsun dahada geri dönüşü olmaz, merak eden arkadaşlara sesleniyorum lütfen merak etmeyin bağımlılık yapıyor 1 daldan, hayatınızın aa.. koyuyor kısacası, 1 daldan bir şey olmaz demeyin devamı kesinlikle geliyor deneyimledim, yemin ederim gidip paket almamak için zor duruyorum
bro boşver sigarayı falan aç bi çekirdek otur çitle daha çok bağımlılık yapıyo

dostveviski

80+ Bronze
Ben sigarayı tadı iyi olan bir şey sanıyodum bunu nasıl içebiliyorsunuz bildiğin kağıt yakıp içmek bu.
Sonuç: Sigarayı beğenmedikten 1 gün sonra boşa gitmesin diye 3-4 dal içtim ve sanki o dumana alışmışım gibi oldu içmek istedim hep normal gibi geldi kokusu ve tadı, aynı günün gecesi kuru öksürük ve balgam aynı zamanda kalp ve ciğerlerimde ağrı hissettim bende kırdım attım sigarayı bu kadar kısa sürede bağımlılık oluşturduğunu düşünmüyordum az da olsa hala canım çekiyor.
kahkaha attım :DD

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Adres atayım yolla bana.Ayrıca Rosso güzel sigaradır beyaz filtre sevmem ama iyidir.

Zzabuza

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,610
Üyeler
167,342
Son üye
gurhan11
Top Bottom