Neler Yeni

Sigara zammı hakkında ne düşünüyorsunuz

Hanaz

80+ Gold
Screenshot_20230527-172050_Gallery.jpg

8 paket stokladım şuan devamı gelir

Rulep

80+ Gold
Zam gelmekte ısrarlı içende bırakmamakta ısrarlı hayırlısı bakalım.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Reis kimse içmesin diye yapıyor.
Yaşa Reis(!)

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,884
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Reis kimse içmesin diye yapıyor.
Yaşa Reis(!)
Kimse içmesin diye yapmıyor. İçen yine içsin ama fazlasıyla kazansın diye yapıyor. Öyle bir amacı olsaydı zaten çoktan sigara ve alkol yasaklanırdı. Yasaklamayıp ha bire fiyatını arttırmasının tek sebebi ceplerinin bu ürünlerden aldığı vergilerle dolması.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bırakmak en iyisi arkadaşlar, bir şekilde bırakmaya bakın, 10 yıldır sigara içiyordum bıraktım çok şükür 20 gündür içmiyorum gerçekten normale dönüyor insan.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Marlboro sahibi direkt Erdoğan ile irtibata geçip zam yapacağını seçimden önce söylüyor fakat seçim zamanı oy potansiyelini de kötü etkiler diye birkaç hatta sonraya atılıyor ve o tarih bugünlere geliyor. Tabii bu esnada Marlboro ekibi satışları kısıtlıyor. İstediğiniz bir bakkala, markete sorabilirsiniz. Marlboro ekibi Mayıs'tan başlamakla birlikte bakkallara ve marketlere kısıtlı sigara satmaya başlamıştı.

Bence bu ürünleri içmenize cidden gerek yok. Birkaç kere arkadaşların yanındayken denedim. İçilmesine içiyor da bağımlılık yapıcı değil. Siz kafanızda bunu içmek zorundayım diye kısıtlıyorsunuz *bence*

Kontfire

80+ Silver
Kimse içmesin diye yapmıyor. İçen yine içsin ama fazlasıyla kazansın diye yapıyor. Öyle bir amacı olsaydı zaten çoktan sigara ve alkol yasaklanırdı. Yasaklamayıp ha bire fiyatını arttırmasının tek sebebi ceplerinin bu ürünlerden aldığı vergilerle dolması.
Aslinda insanlar içmesin boylece ülkenin saglik harcamalari azalsin mantigi da var . Bknz Avustralya sigara fiyatları ve vergisi.

Bazi avrupa ulkeleri spor salonlarina giden insanlara indirim uygulattiyor hatta daha saglikli olan halk daha hasta olur ve saglik harcamalari azalir diye. Ulkelerin sigaradan kazandiklari vergiler , saglik harcamalarina harcadiklari butcenin yaninda sifir kalir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,918
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom