kaisermstf123
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
faydalı mıdır dansa zararsız mıdır diyecektimciğerine göndereceğin oksijen dışında her şey zararlı ne faydası
faydalı mıdır dansa zararsız mıdır diyecektimciğerine göndereceğin oksijen dışında her şey zararlı ne faydası
troll dediğim başka bir konu söyler misin bana?ne trollü budala mısın her konuya troll konu demek yerine öneri ver çoktan içtim sigarayı gayette güzeldi vallahi normalinden daha güzel hatta
Hocam beni yanlış anlamayın fakat dayınızın ismi arap faik mi?dayımdan çaldığım 2000 model marlborayı içmiştim fakat sigara nın tadını beğenmedim bi kez daha çaldım çay koyup içmeyi planlıyorum.faydalı mıdır?
(kimseyi sigaraya özendirmeye amacım yoktur bende 1-2 kere içip bida içmiycem zaten sizde içmeyin)
Kameradan bunu okurken fenalık geçirdiğimi gören sağlık ekipleri sağolsun aradılarçay koyup içmeyi planlıyorum.faydalı mıdır?
odana koyduğun yanan tütsü bile ciğerlerine zararlı. düşün sigara veya başka bi zıkkımı yakıp ciğerlerine çektiğinde ne olacağını.dayımdan çaldığım 2000 model marlborayı içmiştim fakat sigara nın tadını beğenmedim bi kez daha çaldım çay koyup içmeyi planlıyorum.faydalı mıdır?
(kimseyi sigaraya özendirmeye amacım yoktur bende 1-2 kere içip bida içmiycem zaten sizde içmeyin)
direk tütünü demle öyle iç knk.dayımdan çaldığım 2000 model marlborayı içmiştim fakat sigara nın tadını beğenmedim bi kez daha çaldım çay koyup içmeyi planlıyorum.faydalı mıdır?
Sms spam atan cocuk değil misin sen noldu buldular mı senidayımdan çaldığım 2000 model marlborayı içmiştim fakat sigara nın tadını beğenmedim bi kez daha çaldım çay koyup içmeyi planlıyorum.faydalı mıdır?