Neler Yeni

Sigaradan Okulda Ceza Yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TheEvoxy

80+
Çoklu Konu, Spam
Sınıfta sigara içiyorlar, ana avrat sövüyorlar dersin huzurunu bozacak davranışlar sergiliyorlar ben çakmakla sıranın plastik kısmını yakmaktan ve sıranın altında bir dal sigara çıkmasından dolayı kamu yerinde tütün mamulleri tüketmek diye para cezası yedim 277 TL 1. si tüketmedim 2. si internetten baktım 69 TL miş bende niye rakam böyle 3. sü 15 yaşından küçüklere idari para cezası kesilemiyormuş ben 14 yaşındayım vergi no falan da yazmıyor kağıtta ben gitsem mal müdürlüğüne ödeyebilir miyim sorgulamayı denedim vergi sitesinden eve gider gitmez bulunamamaktadır diyor vergi kimlik no

fruko.gzz

80+ Silver
Sınıfta sigara içiyorlar, ana avrat sövüyorlar dersin huzurunu bozacak davranışlar sergiliyorlar ben çakmakla sıranın plastik kısmını yakmaktan ve sıranın altında bir dal sigara çıkmasından dolayı kamu yerinde tütün mamulleri tüketmek diye para cezası yedim 277 TL 1. si tüketmedim 2. si internetten baktım 69 TL miş bende niye rakam böyle 3. sü 15 yaşından küçüklere idari para cezası kesilemiyormuş ben 14 yaşındayım vergi no falan da yazmıyor kağıtta ben gitsem mal müdürlüğüne ödeyebilir miyim sorgulamayı denedim vergi sitesinden eve gider gitmez bulunamamaktadır diyor vergi kimlik no
yeni korkutma yöntemi sanırım?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
bi ara a4 kağıdı istiyorlardı şimdi bu mu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
AJCKVİDJSNZİCİXJSSJUCJVNVV
bu arada bende tuvaletteki priz ve anahtarları yakmaktan yakalandım müdür hergün dalga geçiyo daha yakmıyon dimi lan bi yerleri diyo matematikçi geçen sene perdeyi yaktım diye beni şikayet etmiş oradan yakalandım

TheEvoxy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga için rahat olsun korkutma numarası bu
aga ayrıca devlet malına zarardan disiplin yiyeceksin dedi yanındaki hoca da vatan haini dedi bana çok pis sinirliyim zaten rehber hocasına söylemiş siniftakinler hoca pazartesi annen yada baban gelsin dedi ben mi ariyayim sen mi soylicen diye sordu ilk başta annem babam işteler gelsinler telefonlarindan direkt engellicem

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
aga ayrıca devlet malına zarardan disiplin yiyeceksin dedi yanındaki hoca da vatan haini dedi bana çok pis sinirliyim zaten rehber hocasına söylemiş siniftakinler hoca pazartesi annen yada baban gelsin dedi ben mi ariyayim sen mi soylicen diye sordu ilk başta annem babam işteler gelsinler telefonlarindan direkt engellicem
devlet malına zarardan yersin normal o

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,483
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31