Neler Yeni

Sigaradan Ceza Yedim Yardım

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Sıranın plastik kısmını neden yakıyorsun?

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
ya birader bak benhayatımda böyle saçma bir savunma şekli görmedim arkadaslarımda yapıyor diyorsun ya kardeşim çevren kötüyse orda bulunma suçsuzmuş gibi suçlarını itiraf ediyorsun uyuşturucu içen arkadaşlarım var ben ne bulunduruyorum ne kullanıyorum ? bir sürü kötü örnek var dışarda alkol içiyorlar onlarda yapıyor biri birini öldürüyor o da yaptı sen bi git biryere aynısını söyle ya ada annene söyle tokatı yersin ne yaptığını unutursun çıldırıcam şimdi

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
götürmen yasakta valla sınıfta bende sigara içtim sigarayla da yakalandım içerken de yakalandım ilk defa para cezası yiyeni gördüm

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Atatürk MTAL 2008 emre çetin bu bile ifşa olmana yeter sırayı niye yakıyorsun kardeşim

pc ustasi1

80+ Silver
Sınıfta sigara içiyorlar, ana avrat sövüyorlar dersin huzurunu bozacak davranışlar sergiliyorlar ben çakmakla sıranın plastik kısmını yakmaktan ve sıranın altında bir dal sigara çıkmasından dolayı kamu yerinde tütün mamulleri tüketmek diye para cezası yedim 277 TL 1. si tüketmedim 2. si internetten baktım 69 TL miş bende niye rakam böyle 3. sü 15 yaşından küçüklere idari para cezası kesilemiyormuş ben 14 yaşındayım vergi no falan da yazmıyor kağıtta ben gitsem mal müdürlüğüne ödeyebilir miyim sorgulamayı denedim vergi sitesinden eve gider gitmez bulunamamaktadır diyor vergi kimlik no
zamlandırmışlar :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Sınıfta sigara içiyorlar, ana avrat sövüyorlar dersin huzurunu bozacak davranışlar sergiliyorlar ben çakmakla sıranın plastik kısmını yakmaktan ve sıranın altında bir dal sigara çıkmasından dolayı kamu yerinde tütün mamulleri tüketmek diye para cezası yedim 277 TL 1. si tüketmedim 2. si internetten baktım 69 TL miş bende niye rakam böyle 3. sü 15 yaşından küçüklere idari para cezası kesilemiyormuş ben 14 yaşındayım vergi no falan da yazmıyor kağıtta ben gitsem mal müdürlüğüne ödeyebilir miyim sorgulamayı denedim vergi sitesinden eve gider gitmez bulunamamaktadır diyor vergi kimlik no
Sorunun kaynağı belli oldu 😂

QRuder

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk hafta ödersen indirimli olur falan dedi
la olum kaç yasındasın çakmakla vs niye uğrasıyon yeni nesil niye böyle la düzgünce okulunuza gitsenize olum ceza yazması saçma olmus disiplin felan dese sadece neyse de. Bilemedim simdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,483
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom