Neler Yeni

🔥 SİGARAYA 1,5 ₺ ZAM GELDİ !

Reaksiyon skoru
7,308
Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna paket başına 1.5 TL zam geldiğini duyurdu.

Aybaş sigara zammı için yaptığı açıklamasında bir grup sigaraya 1,50 kuruş zam geldiğini belirtti. Sosyal medya kullanıcıları zamma isyan etti.

FJABBrkWUAg9I4m.jpg

bunlar zama fiyat değişikliğine gidildi dediğini biliyorum ne kadar uğraşabilecekler acaba daha :D

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna paket başına 1.5 TL zam geldiğini duyurdu.

Aybaş sigara zammı için yaptığı açıklamasında bir grup sigaraya 1,50 kuruş zam geldiğini belirtti. Sosyal medya kullanıcıları zamma isyan etti.

Allah yapmıştır zamı hemen şey etmeyin 😂😂

Sigara zammını "Daha az içerler,sigarayı bıraktırmak için yapıyoruz" diyerek savundular, millet sarmadan müptezel oldu :)

Sigaracım Eylül de zam var diyordu kotasını dolduracaktır diye inanmamıştım.

Sigaracım Eylül de zam var diyordu kotasını dolduracaktır diye inanmamıştım.

Zam olmayacak dediğinde aslında inanmaman gerekiyor idi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple ürünlerinden sonraki fiyatlara efkarlanan olmuştur. İçmesin diye halkımız zam yapmışlardır.

Çok fazla zam geldi bu sefer fiyatlar acıtıyor

Zehre bile zam geliyor.
Biliyorlar ki içenler parası ne olursa olsun verecekler.
Kurtulmak bu kadar kolay değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,688
Üyeler
173,412
Son üye
metehan28223
Geri