marilyn
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,720
o sınav stresinden dolayı rahatlamıyor nikotin aldığı için rahatlıyor sigara ile alakası yok sinir stress olunca ben cips kola vs kendimi bu tarz yiyecekler ile şımartıyorum en kalitelisi cips kolada sağlıksız ama en azından mideme bir şeyler gidiyor sigara gibi dumana para vermiyorsun et döner falanda yiyebilirsin tavuktan uzak dur döner bazı yerler tavuk döneri beklettiği için yada bozulup çamaşır suyuna falan yatıranlarda oluyor o şekilde yaptıkları için zehirlenebilirsin olabildiğince evde etini kendin alıp pişir daha güzel oluyor lavaş arası şöyle bol limonlu salatatayla canım çektiArkadaşlar lise son sınıf öğrencisiyim yavaş yavaş sınava hazırlanıyorum (mezuna kalacağım %90) bu dönemler çok stresli geçiyor.
Çevremde aşırı şekilde sigara içen var (100 kişiden 4-5 kişi içmiyor.) Stres olunca sigara içip sakinleşen insanları görünce içindeki içme isteği artıyor bunun önüne nasıl geçebilirim?
Son zamanlarda içinde aşırı sigara içme isteği oluşuyor bir türlü bastıramıyorum 2-3 defa yakmaya kalkıştım bir olaylar oldu hemen kaldırdım.
Evde kartonlarca sigara var ailemin hepsi içici ben öyle olmak istemiyorum ama hangi ortama girersem gireyim herkes ya nargile ya da sigara içicisi ikisinden de nefret ediyorum.
Kaç defa arkadaşlarım benim için söylemlerde bulunmuştu “ne sigara içiyor ne nargile içiyor bu nasıl bir şey” diye.
Nargileye her zaman karşıyım nefret ediyorum 10 kişi bir hortumdan duman çekiyormide bulandırıcı. Ama içene saygım var herkes istediğini yer/içer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: ailem yurtdışından getirdiği için içmeye başlasam da maddi sıkıntı olmaz, babam tüm aileye/ tüm yılı çıkaracak kadar kartonlarca getiriyor.